Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του Ατρόμητος - Παναθηναϊκός!!

Στην κυκλοφορία τέθηκαν από σήμερα τα εισιτήρια για το Ατρόμητος-Παναθηναϊκός στο Περιστέρι, όπως ενημέρωσε η «κυανόλευκη» ΠΑΕ.

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του Ατρόμητος - Παναθηναϊκός
Από σήμερα ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, όπως ανακοίνωσαν οι Περιστεριώτες.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ

Τo Tμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ξεκινάει σήμερα (Τετάρτη)..

Το ωράριο λειτουργίας ως εξής

ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: 16.00 – 20.00

ΠΕΜΠΤΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: 12.00 – 20.00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: 12.00 – 20.00

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

ΘΥΡΑ 2: 15 ευρώ.

ΘΥΡΑ 3: 30 ευρώ.

ΘΥΡΑ 4: 15 ευρώ.

ΘΥΡΑ 5: 10 ευρώ.

ΘΥΡΑ 7: 10 ευρώ.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΥΡΕΣ: 5 ευρώ (εκτός της Θ3).

Υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους μας ότι σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση για την αγορά ονομαστικού εισιτηρίου είναι απαραίτητος και ο αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται. Ακόμη και για παιδικό εισιτήριο.

Συνιστούμε στους φιλάθλους μας εφεξής να προμηθεύονται έγκαιρα το ονομαστικό εισιτήριο όσο το δυνατόν πιο νωρίς για να αποφεύγουν την αναμονή μπροστά στα εκδοτήρια την ημέρα του αγώνα.

Συνιστούμε επίσης να προσέρχονται έγκαιρα και αρκετή ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα μέσα στην αθλητική εγκατάσταση για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και για την αποφυγής ταλαιπωρίας τους στις θύρες εισόδου. Άλλωστε μέσα στις υποχρεώσεις τους είναι να περνούν από έλεγχο μεταλλικής κατασκευής ελέγχου με μεμονωμένης εισόδου φιλάθλων (τουρνικέ).

Οι φίλαθλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι κατά την είσοδο τους στην αθλητική εγκατάσταση είναι ενδεχόμενο να γίνει σωματικός έλεγχος καθώς και έλεγχος ταυτοπροσωπίας. Γι’ αυτό και απαραιτήτως το εισιτήριο πρέπει να συνοδεύεται από την Κάρτα Φιλάθλου και την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο ή την άδεια παραμονής.

Η νέα αθλητική νομοθεσία είναι ιδιαίτερα αυστηρά όσον αφορά τη ρίψη αντικειμένων στους αγωνιστικούς χώρους γιατί επισύρουν βαρύτατες τιμωρίες στα σωματεία και παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στον τομέα αυτόν. Ως γνωστόν απαγορεύεται η εισαγωγή αντικειμένων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πράξεις βίας (πυροτεχνήματα, φωτοβολίδες, οινοπνευματώδη κ.τ. λ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια: