Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Παούνοβιτς μεν, αλλά…!


Σε καλό δρόμο -χωρίς όμως κάτι να θεωρείται δεδομένο- βρίσκονται οι επαφές Παούνοβιτς και Παναθηναϊκού. Ο Σέρβος έχει συζητήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο, αλλά η κουβέντα δεν έχει μπει ακόμα «στο ψητό».

Παούνοβιτς μεν, αλλά…

Ο Σέρβος προπονητής αναμένεται στην Ελλάδα, ωστόσο αυτό θα γίνει για να προχωρήσει τις συζητήσεις του με τους «πράσινους» και όχι για να σφραγίσει μια ήδη υπάρχουσα συμφωνία.

Κι αυτό διότι είναι δεδομένες οι επαφές που έχει κάνει μέχρι τώρα με τον Γιάννη Αλαφούζο, όπως και το γεγονός ότι ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» τον έχει παρουσιάσει στους Φύσσα-Βόκολο ως προσωπική του επιλογή.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες που μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βασίλης Βέργης, η κουβέντα των δυο πλευρών βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε επίπεδο ανταλλαγής απόψεων και δεν έχει συζητηθεί ουσιαστικά ούτε το οικονομικό σκέλος, ούτε η διάρκεια του συμβολαίου. Κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί η συμφωνία να θεωρείται κλεισμένη.

Πιο ασφαλή συμπεράσματα λοιπόν για το πώς θα καταλήξει η υπόθεση θα μπορούν να βγουν μετά τις εν Ελλάδι συζητήσεις, με τις πληροφορίες πάντως από τους «πράσινους» ν’ αναφέρουν ότι πέραν του Παούνοβιτς, εξετάζονται δυο ακόμα περιπτώσεις προπονητών. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: