Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

«Ερυθρόλευκη» υπεροχή!!


Το «3 στα 3» κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ καλείται να κάνει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει υποδεχθεί άλλες δύο φορές τους Κροάτες για το Champions League και Κύπελλο Κυπελλούχων.

«Ερυθρόλευκη» υπεροχή
Αντίστροφα για τη μεγάλη αναμέτρηση μετρούν στον Ολυμπιακό για την αποψινή αναμέτρηση με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Καραϊσκάκη για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Οι Πειραιώτες έχουν υποδεχθεί άλλες δύο φορές τη κροατική ομάδα για τα κύπελλα Ευρώπης, για το Champions League τη σεζόν 1998/99 και το 1977 για το Κύπελλο Κύπελλούχων.

Συγκεκριμένα, οι νταμπλούχοι είχαν επικρατήσει πριν από 38 χρόνια με σκορ 3-1 από τον σύλλογο του Ζάγκρεμπ, αλλά στο πρώτο ματς είχαν χάσει με 5-1.



Τον Σεπτέμβριο του 1998 η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε επικρατήσει με σκορ 2-0, με τα γκολ που είχαν πετύχει ο Αλέκος Αλεξανδρής και ο Σίνισα Γκόγκιτς.



Οι ενδεκάδες

Ολυμπιακός: Ελευθερόπουλος, Καραταΐδης, Αμανατίδης (75’ Άντζας), Πουρσανίδης, Γιαννακόπουλος, Γκόκιτς, Τζόρτζεβιτς, Μαυρογενίδης, Καραπιάλης (74’ Νινιάδης), Αλεξανδρής (90’ Λουτσιάνο), Ανατολάκης.

Ντιναμό: Λάντιτς, Τόκιτς, Μάριτς, Γιούριτς, Μίκιτς (46’ Σάμπιτς), Ρουκάβινα, Ντ. Σίμιτς, Τσιτάνοβιτς, Γιέλισιτς (72’ Σόκοτα), Γιούριτς, Βιντούκα (81’ Γ. Σίμιτς)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: