Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Tης... τάπας και του buzzer beater!! (vid)

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τέσσερις τάπες βρίσκονται στο Top 10 της 15ης αγωνιστικής στην Α1, με το buzzer beater του Τσαλδάρη στον αγώνα ΚΑΟΔ-Κηφισιά να βρίσκεται στην κορυφή.  
Η ΑΕΝΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο χιτσκοκικό ματς της Δράμας το οποίο και κρίθηκε στην παράταση, από το τρίποντο του Τσαλδάρη στην εκπνοή. Η φάση αυτή αναδείχθηκε κι ως η κορυφαία της 15ης αγωνιστικής στην Α1 της Basket League, ενώ από το ίδιο παιχνίδι υπάρχει ακόμα ένα buzzer beater, ξανά από πλευράς Κηφισιάς, με το οποίο κι έστειλε το ματς στο έξτρα πεντάλεπτο ο Λιακόπουλος (Νο 6). Η ομάδα των βορείων προαστίων μάλιστα πρωταγωνιστεί σε άλλη μία φάση, τρεις συνολικά και συγκεκριμένα με την απίστευτη τάπα του Ντάριους Γκάρετ (Νο 8), που... γκρέμισε τον αντίπαλό του!
Χαρακτηριστικό του Top 10 αυτής της εβδομάδας πάντως δεν είναι άλλο από τα κοψίματα, αφού ούτε λίγο, ούτε πολύ υπάρχουν τέσσερις τάπες! Από εκεί και πέρα την πρώτη τριάδα συμπληρώνουν ο Μαρκ Κάρτερ (Νο 2) επίσης με buzzer beater που χάρισε στον Πανιώνιο το διπλό στα Τρίκαλα στην παράταση και το εντυπωσιακό κάρφωμα του Μουν (Νο 3) στο Ολυμπιακός-Ηλυσιακός.
Δείτε το Top 10 στο βίντεο που ακολουθεί: 



Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: