Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

«Ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και νικήσαμε δίκαια»

Στη συγκέντρωση που έφερε τη δίκαιη νίκη του Παναιτωλικού στάθηκε ο Γιώργος Θεοδωρίδης, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη.

«Ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και νικήσαμε δίκαια»
Ο έμπειρος μέσος των Αγρινιωτών τόνισε πως αν ακολουθούν τις οδηγίες του προπονητή τους και παίζουν σε όποια θέση τους χρειαστεί αυτός, θα έρθουν και άλλα θετικά αποτελέσματα. Στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του μπορεί να τα καταφέρει και εκτός έδρας και τόνισε πως πρώτος στόχος είναι η παραμονή και μετά όλα τα υπόλοιπα.

Αναλυτικά: «Πρέπει να ακολουθούμε τις οδηγίες του προπονητή και πολλές φορές πρέπει να παίζεις σε άλλη θέση για τις ανάγκες της ομάδας. ευτυχώς ήρθε το θετικό αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και άλλο γκολ.

Σήμερα αποδείξαμε ότι μπορούμε και εκτός έδρας. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες και χρειάζεται και τύχη. Το καλό είναι ότι πήραμε τη νίκη. Εγώ κοιτάζω τη σωτηρία. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα, αλλά πρώτος στόχος είναι η σωτηρία και, εάν την εξασφαλίσουμε, τότε θα μπορέσουμε να μιλήσουμε και για κάτι παραπάνω, αλλά πρέπει να είμαστε πιο σταθεροί σε κάθε ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: