Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Ώρα για… σκέψη!

Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και η «λευκή» ισοπαλία ανήκουν στο παρελθόν για τον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο στον αγωνιστικό χώρο εμφανίστηκαν αδυναμίες που οι άνθρωποι της ομάδας καλούνται να λύσουν.

Ώρα για… σκέψη
Η αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, βρήκε τον Αστέρα Τρίπολης να μένει στο 0-0 με τον ΟΦΗ στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, αλλά εκτός από αυτό εμφάνισε αρκετές αδυναμίες της ομάδας.

Το γκολ έλειψε, ενώ το άξιο αναφοράς είναι πως σε ένα παιχνίδι που η ομάδα κυνηγούσε το σκορ, ο Στάικος Βεργέτης δεν έκανε τρίτη αλλαγή θεωρώντας πως κάποιος από τον πάγκο δεν μπορούσε να προσφέρει μεσοεπιθετικά.

Μάλιστα, αυτό συνέβαινε την στιγμή που ένας παίκτης που ανήκει στον Αστέρα Τρίπολης, ο Τάσος Μπακασέτας, είναι επιθετικός, παραχωρήθηκε δανεικός και στο ντεμπούτο του με τον Άρη σκόραρε δύο φορές. Κάτι, που σίγουρα θα μπορούσε να αποτελέσει τροφή για σκέψη για τους ανθρώπους της ομάδας της Τρίπολης.

Πλέον, ίσως μετά από αυτό το παιχνίδι να γίνεται ακόμα πιο… «χτυπητή» η ανάγκη για την απόκτηση τόσο ενός ικανού επιθετικού, αλλά και ενός δημιουργικού μεσοεπιθετικού, ο οποίος θα βοηθήσει στη δημιουργία φάσεων.

Στα αγωνιστικά, χαλάρωμα είχε το πρόγραμμα της Δευτέρας, για όσους αγωνίστηκαν κόντρα στον ΟΦΗ, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Μπαρτολίνι, Ναβάρο και Ερνάντεζ, ενώ ενόψει Καλλονής, το θετικό είναι πως επιστρέφει ο Γιώργος Ζησόπουλος που εξέτισε την ποινή του.

Τέλος, εκτός από αυτό το παιχνίδι αλλά και από την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, θα μείνει ο Χερόνιμο Μπαράλες, ο οποίος έφτασε τις επτά κάρτες. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: