Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Μία απόφαση που δείχνει ωριμότητα!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης σχολιάζει την απόφαση του Τάσου Λαγού να παραμείνει στον Παναθηναϊκό που του συμπεριφέρθηκε όπως θα έπρεπε!
Ο Τάσος Λαγός έμεινε τελικά στον Παναθηναϊκό για άλλα τρία χρόνια και ανεξάρτητα από το πόσο πιστεύει κανείς τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή η παραμονή του είναι η καλύτερη κατάληξη για την ομάδα. Αυτό το λέω, διότι πρόκειται για ένα παιδί, που προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας, έχει δεθεί με τον σύλλογο, φόρεσε και το περιβραχιόνιο φέτος και θα ήταν άσχημο όπως και να το κάνουμε να έφευγε ο συγκεκριμένος παίκτης. Αλλος μπορεί να πει ότι είναι ένας παίκτης που θα κάνει μεγάλη καριέρα, άλλος μπορεί να πει, ότι δεν μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο, όλοι νομίζω, όμως, ότι συμφωνούμε πως η εξέλιξη αυτή ήταν η καλύτερη για την ομάδα. Για μένα ήταν η καλύτερη εξέλιξη και για τον ίδιο.
Μπορεί να παίζει τρία χρόνια στην πρώτη ομάδα, αλλά ακόμα έχει να μάθει αρκετά πράγματα, για να μπορέσει να κάνει το άλμα στο εξωτερικό. Στον Παναθηναϊκό ξέρει, ότι έχει έναν προπονητή, που τον πιστεύει και δουλεύει μαζί του, όπως είναι ο Γιάννης Αναστασίου, ώστε να δουλέψει σε κάποια πράγματα που θα τον βελτιώσουν ως ποδοσφαιριστή. Ενδεχόμενη μετακίνησή του σε ομάδα του εξωτερικού τώρα μπορεί να τον έκανε πιο πλούσιο στην τσέπη, αλλά πιθανότατα θα του στοίχιζε αγωνιστικά.
Πριν έξι μήνες ο Φουρλάνος(που βγήκε από τους Νέους την ίδια εποχή με τον Λαγό), πήρε την απόφαση να μην ανανεώσει με τον Παναθηναϊκό και να πάει στο Βέλγιο και στην Μπριζ, αλλά έξι μήνες μετά επέστρεψε άπρακτος στην Καλονή. Ο Λαγός αποφάσισε να συνεχίσει να δουλεύει με έναν προπονητή, που θα τον βελτιώσει και παράλληλα να ζήσει την προσπάθεια που κάνει ο Παναθηναϊκός να χτίσει μία νέα ομάδα ανταγωνιστική.
Eίναι μία απόφαση , που μπορεί τώρα οικονομικά να μην του αποφέρει κέρδος(εφόσον είχε πρόταση από ομάδα του εξωτερικού με καλύτερα χρήματα ,όπως λέγεται), αλλά αγωνιστικά θα του κάνει καλό και ίσως να είναι πολύ πιο έτοιμος σε δύο-τρία χρόνια να κάνει το άλμα για το εξωτερικό , που ονειρεύεται κάθε παίκτης. Με λίγα λόγια ο Λαγός έδειξε ωριμότητα με την απόφαση, που πήρε, αλλά από την άλλη και ο Νταμπίζας με την ανοχή, που έδειξε στην απάντηση του παίκτη( πήρε ένα 10ημερο για να την δώσει) απέδειξε, ότι ο σύλλογος αντιμετωπίζει λίγο διαφορετικά τους παίκτες που προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας και καλά κάνει
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: