Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014

Δεκαπέντε… ακατέβατα για Μήτρογλου!

Παρά τα δημοσιεύματα περί συμφωνίας του Ολυμπιακού με τη Φούλαμ για Μήτρογλου, οι «ερυθρόλευκοι» τονίζουν πως βρίσκονται σε συζητήσεις και θα πουν το «ναι» μόνο αν η πρόταση ξεπεράσει τα 15 εκατ. ευρώ

Δεκαπέντε… ακατέβατα για Μήτρογλου
Σε σκληρό «πόκερ» εξελίσσονται οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τη Φούλαμ σχετικά με τη μετακίνηση του Κώστα Μήτρογλου από τους πρωταθλητές Ελλάδας στο σύλλογο της Premier League.

Νωρίτερα τα διεθνή ΜΜΕ έκαναν λόγο για δεδομένη συμφωνία, με τους «ερυθρόλευκους» να εισπράττουν 14 εκατομμύρια ευρώ και τον Έλληνα επιθετικό να βάζει στο λογαριασμό του άλλα 10 για συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών.
Ωστόσο, κάτι τέτοιο διαψεύδεται πλέον από τους Πειραιώτες που ενημέρωσαν για το πώς ακριβώς έχει η κατάσταση.

Οι πρωταθλητές επιβεβαιώνουν τις επαφές, αλλά τονίζουν πως δεν έχει επέλθει καμία συμφωνία. Αντίθετα, όπως υποστηρίζουν, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται αλλά οι ίδιοι δεν πρόκειται να συμβιβαστούν για κανένα ποσό που δεν θα ξεπερνά τα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως είναι εύκολα κατανοητό, οι δύο πλευρές είναι κοντά, άλλωστε η διαφορά είναι μόλις ένα… ψωροεκατομμύριο και λογικά μια συμφωνία είναι κοντά.

Οι όποιες συζητήσεις θα συνεχιστούν την Τετάρτη, τονίζεται από το περιβάλλον των «ερυθρολεύκων», ενώ ο Μήτρογλου –που φέρεται να τα έχει βρει με την αγγλική ομάδα- είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: