Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Nίκη στα σημεία!

Ο Γιώργος Μαζιάς γράφει στο sport-fm.gr για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού.

Nίκη στα σημεία
Ντέρμπι γοήτρου ήταν. Το πήρε ο ΠΑΟΚ. Με ανατροπή. Η δύναμη της έδρας μίλησε και οι Θεσσαλονικείς πανηγυρίζουν. Η μάχη της μεσαίας γραμμής έκρινε και την αναμέτρηση. Εκεί υπήρχαν μόνο οι γηπεδούχοι. Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε το παραμικρό και σπάνια απείλησε.

Η φυγή του Στέφενς, ο αντίπαλος και η γεμάτη Τούμπα έδωσαν κίνητρο στον ΠΑΟΚ που έβγαλε πάθος και δύναμη στο γήπεδο. Εκμεταλλεύθηκε τα μεγάλα λάθη των Πειραιωτών και έκανε δική του μια νίκη σημαντική για την ψυχολογία του.

O Oλυμπιακός επί της ουσίας δεν έχασε τίποτα. Επί των αριθμών απώλεσε την ευκαιρία να πάρει και μαθηματικά τον τίτλο. Παράλληλα, έχασε για πρώτη φορά επειτα από δυο χρόνια εκτός έδρας και μετά από τέσσερα ηττήθηκε σε δυο σερι ματς πρωταθλήματος. Αυτά επί της στατιστικής.

Αγωνιστικά, ήταν μια κακή εμφάνιση. Πλην του Ρομπέρτο οι υπόλοιποι υστέρησαν. Σε όσους έδωσε ευκαιρίες ο Μίτσελ ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Καμία διάθεση και αμέτρητα λάθη. Δίχως πάθος και με τεράστια αμυντικά κενά, αλλά με έλλειψη ανάπτυξης δεν μπορούσε να περιμένει πολλά. Οι δυο σερί ήττες του πλήγωσαν το γόητρο, αλλά όλα θα ξεχαστούν αν έρθει το νταμπλ και φυσικά η πρόκριση επί της Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ.

Για την διαιτησία του Κάκου το συμπέρασμα είναι ότι μόνο καλό βαθμό δεν παίρνει. Εχασε τη φάση με τη γροθιά του Ινσαουράλντε στον Ντινγκά και αυτόματα διαμορφώνει αποτέλεσμα. Πολλά ανάποδα σφυρίγματα και ελευθερία στο σκληρό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δίκαια να έχει σοβαρά παράπονα. Οπως και να έχει οι δυο ημιτελικοί του κυπέλλου θα είναι μια άλλη ιστορία. Με ιστορία... Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: