Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Σκόρδας: «Αν υποβιβαστεί ο Άρης, θα πάει στην Γ' Εθνική»

Σίγουρος ότι εφόσον ο Άρης πέσει στη Β’ Εθνική και δεν μπει στο άρθρο 99, θα βρεθεί αμέσως στη Γ' κατηγορία εμφανίστηκε ο Λάμπρος Σκόρδας, κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Σκόρδας: «Αν υποβιβαστεί ο Άρης, θα πάει στην Γ' Εθνική»
Στην Γ' Εθνική θα βρεθεί ο Άρης, αν υποβιβαστεί φέτος και παράλληλα δεν μπει στο άρθρο 99, όπως δήλωσε ο Λάμπρος Σκόρδας.

Στη Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο πρόεδρος των «κίτρινων» μίλησε για όλα τα… καυτά θέματα που απασχολούν τους Θεσσαλονικείς.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στη μεγάλη αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι ο Άρης παίζει 100 χρόνια ιστορίας και λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ο ΠΑΟΚ θα έρθει, θα χάσει και θα φύγει».

Πέραν του κ. Σκόρδα μίλησε επίσης και ο κ. Κώνστας λέγοντας ότι αν υποβιβαστεί ο Άρης θα φταίει αυτός που δεν έκανε πίσω όταν έπρεπε.


Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε:

Για τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς:

«Ο Μιλίνκοβιτς όταν πήγαμε στο ξενοδοχείο, δεν ήθελε να μας μιλήσει, διότι εκεί έμενε ο πατέρας Στεφανίδης, που του είχε πει πως θα έρθω και θα τον διώξω. Μάλιστα του είπα να δούμε το μέλλον της ομάδας και μου είπε ποιο μέλλον, αφού θέλεις να με διώξεις. Την επόμενη μέρα χρησιμοποίησε τον Έλσνερ, που την ίδια μέρα κατέθεσε προσφυγή. Μάλιστα όλο αυτό το διάστημα είχαν με παίκτες που είχαν 16% λίπος. Για αυτό πήγαμε σε αλλαγή προπονητή. Φεύγοντας ο Σέρβος, ευχαρίστησε την οικογένεια Στεφανίδη».

Για την απόφαση του να δεσμεύσει 400.000 ευρώ από τα τηλεοπτικά της νέας σεζόν, ενώ η θητεία του ολοκληρώνεται στο τέλος της χρονιάς:

«Ο Άρης έχει συνέχεια και επειδή οι συγκεκριμένοι παίκτες έχουν βρεθεί δέσμιοι προηγούμενων διοικήσεων, αν σωθεί η ομάδα, που θα σωθεί, ο Άρης θα εξυγιανθεί και θα καλύψει αυτό το ποσό σε πολλά επίπεδα».

Για την αποχώρηση του Γιάννη Παπαδόπουλου:

«Ο Παπαδόπουλος έκανε προσφυγή και ήθελε να φύγει. Θεώρησε πως επειδή δεν είχε καλή σχέση με τον κόσμο και όντας απλήρωτος, θα έχει δύσκολη συνέχεια. Μου ζήτησε να αποχωρήσει, με πήρε και ο πατέρας του, αλλά του είπαν ότι δεν μπορεί να γίνει. Κατέθεσε προσφυγή, όταν τον κάλεσα όμως προς τιμή του, έλυσε το συμβόλαιο του χωρίς καμία απαίτηση».

Για τους παίκτες που δεν έμειναν πέρυσι:

«Μίλησα με τον Παυσανία Παπανικολάου και τον Σαρρή και μου είπαν πως είχαν δικαίωμα. Ο Καζναφέρης με τον Βελλίδη δέχθηκαν επίθεση στα μπουζούκια, αλλά πάλι ήθελαν να παραμείνουν. Όχι όμως με τον Χατζηνικολάου και τον Ηλιάδη. Το ίδιο ισχύει και με τους υπόλοιπους. Αν μέναμε το καλοκαίρι, θα παρέμεναν».

Για το πριμ των 400.000 ευρώ:

«Αν ο Άρης έχει έσοδα και εξυγιανθεί, θα έχει τη δυνατότητα του χρόνου να πληρώσει αυτό το πριμ. Είναι ένα παραπάνω πριμ για αυτούς. Οι παίκτες βρίσκονται στο στόχαστρο, αλλά κάποιοι άλλοι τους έφεραν, τους κατηγορούν και δεν τους στηρίζουν όπως πρέπει. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι αυτό των 100 χρόνων. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα και πιστεύουμε πως θα υπάρχει επόμενη μέρα».

Για την επόμενη μέρα που είπε πως δεν υπάρχει, ενώ στην αρχή έκαναν λόγο για πλάνο στη Β' Εθνική:

«Αν υποβιβαστεί ο Άρης, θα πάει στην Γ' Εθνική. Δυστυχώς ο Άρης αν δεν μπει στο άρθρο 99, δεν θα μπορεί να αντέξει στη Β' Εθνική, για να επανέλθει. Έχουμε συμφωνήσει με την πολιτεία με πολύ καλύτερους όρους, αν η ομάδα μπει στο άρθρο 99».

Για τους πρώην παράγοντες της ομάδας και για τη διαμάχη με τον ΕΠΟ:

«Ο Άρης και στην Ω Εθνική, για αυτούς που εμπλέκονται, θα έχει κέρδος. Ο Ψηφίδης ήρθε για πρώτη φορά στο γήπεδο, όταν έγινε πρόεδρος. Δεν έχει να χάσει τίποτα. Στο διάστημα που είμαι στην ομάδα, έχω τις καλύτερες σχέσεις με την Ομοσπονδία και την ΚΕΔ. Εκτός από αυτούς όμως, στην Ελλάδα λειτουργούν διάφορα, τα οποία ο Άρης δεν μπορεί να ελέγξει. Ο Άρης πληρώνει τα διοικητικά λάθη του καλοκαιριού. Όλο το πρωτάθλημα θέλει τον Άρη στην πρώτη κατηγορία».

Για τον κόσμο και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

«Ο κόσμος πρέπει να έρθει στο γήπεδο για να κερδίσουμε και θα το κάνουμε. Πιστεύουμε στον προπονητή που έχουμε. Δεν υπήρξε θέμα στο ΔΣ και σε κουβέντα με τον κ. Φοιρό για το αν πρέπει να αντικαταστήσουμε τον προπονητή, είπε πως μια αλλαγή δεν έχει να προσφέρει τίποτα, θα την αποδυναμώσει και πως ο προπονητής κάνει πολύ καλά τη δουλειά του.

Αναλαμβάνω το κόστος αυτής της καταστροφής. Πως όμως θα το πληρώσουν αυτοί, που θέλουν να καταστρέψουν τον Άρη; Όταν την Κυριακή θα κερδίσουμε, θα υπάρχει ελπίδα. Θα υπάρξουν αποκαλύψεις και όλοι θα πάρουν τις απαντήσεις τους. Με απειλές για ξύλο και παραιτήσεις στο γήπεδο, δεν πρέπει και δεν θα ξανακάνουν κουμάντο στον Άρη. Τουλάχιστον όσο μπορούμε να αντιστεκόμαστε. Όπως κέρδισαν κάποιοι όταν έπρεπε, θα το κάνουμε και εμείς. Ο ΠΑΟΚ θα έρθει, θα χάσει και θα φύγει
».

Για την "Άρης Εμπορική":

«Το θέμα με την Άρης Εμπορική το χειρίστηκε ο κ. Κώνστας. Έχουμε έναν τεράστιο αριθμό προσωπικού, που είναι απλήρωτο. Για όσους γνωρίζουν τις δραστηριότητες ενός καφέ, όταν πουλάς καφέ 100 ευρώ, δεν μπορεί να έχεις κέρδος 110 ευρώ. Κάτι σημαίνει αυτό. Τα χρήματα από τα ταμεία παίρνονταν με τη βία. Ο κ. Μπρατζαρλής τα έδινε στον Κ. Ηλιάδη και δεν ξέρουμε που έχουν πάει. Αυτή είναι μία πολύ απλή εικόνα όσων έχουμε πει αυτή την ώρα.

Θεωρώ σημαντικό, γιατί πολλά έχουν ειπωθεί, όσα στοιχεία λέγονται και δίνονται, θα πρέπει να κοινωνηθούν απ` όλους σας. Όποιο μέσο και δημοσιογράφος δεν αναπαράγει στοιχεία που δίνονται από εμάς, το κάνει για να συμπαραστέκεται σε όσους στέκονται εναντίον μας
».

Για το ματς της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ:

«Την Κυριακή παίζουμε ένα παιχνίδι, που αν το χάσουμε, σταματάει η προσπάθεια εξυγίανσης που έχει ξεκινήσει. Ο Άρης έχει στηρίξει και αποδοχή απ` όλους στο ελληνικό πρωτάθλημα, πλέον. Μαγαζιά, όπως ο Λεβαδειακός, η Βέροια και ο Πλατανιάς είναι ιδιαίτερα. Ο Άρης έχει τον σεβασμό των οργάνων και προσπαθούμε να προστατευτούμε από αυτούς που δημιουργούν μία αδύναμη εικόνα για την ομάδα. Στην Αθήνα από το καλοκαίρι μας έχουν υποβιβασμένους.

Εκείνο που έχει σημασία, είναι να καταλάβουμε πως ο Άρης την Κυριακή παίζει τα 100 του χρόνια. Πρέπει να κερδίσει τον ΠΑΟΚ. Τον οποίο είδατε χτες πως έπρεπε να αποβληθούν τρεις παίκτες. Εγώ θεωρώ πως η ομάδα την Κυριακή θα κερδίσει ό,τι και να γίνει. Καλώ τους πάντες είναι ψύχραιμοι και κοντά στην ομάδα. Θα γίνουμε και εμείς Μπαρτσελόνα. Έχουμε τη δύναμη να το κάνουμε. Πρέπει όμως να σταματήσει η εσωστρέφεια
».

Από την πλευρά του ο κ. Κώνστας για την "Άρης Εμπορική”:

«Όταν αναλάβαμε ως διοίκηση, πρωταρχικός στόχος ήταν η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Αποφασίσαμε να δημιουργούμε μια ομάδα από τεχνοκράτες, για την οικονομική εξυγίανση της ομάδας. Το καφέ επί διοίκησης Ηλιάδη είχαμε αγορές 19.800 ευρώ και πωλήσεις μόλις 23.000. Όταν το παραλάβαμε, στις αποθήκες δεν υπήρχε τίποτα. Αντίθετα τον Ιανουάριο είχαμε αγορές 1.700 περίπου και πωλήσεις περίπου 4.000 ευρώ. Δεν φτάνει μόνο αυτό, όταν υπήρχαν αυτές οι εισπράξεις, υπήρχε κάποιος κ. Μπατσαρλής, εξουσιοδοτημένος από τον κ. Ηλιάδη έπαιρνε αυτά τα χρήματα και δεν ξέραμε που πήγαιναν. Οι υπάλληλοι του Μομπάιλ είναι σε επίσχεση εργασίας. Τους τελευταίους δύο μήνες πληρώνονται κανονικά. Βλέπουμε γενικά πως η διαχείριση των προηγούμενων διοικήσεων, δεν είχε κέρδος.

Υπάρχει μία μείωση των υποχρεώσεων της Under Armour προς την ΠΑΕ ανά έτος, περίπου 130.000 ευρώ. Είχαμε έναν στόχο να κάνουμε την φανέλα των 100 χρόνων. Για να συνεχίσουμε τη συγκεκριμένη εταιρία, θα έπρεπε να πετύχουμε μία νέα συμφωνία και αυτό κάναμε. Περιμέναμε να έρθουν τα δείγματα για να είναι έτοιμες με τον ΠΑΟΚ. Λόγω της ομάδας του κ. Στεφανίδη όμως, πήγε πίσω. Ελπίζουμε να προλάβουμε αυτή την εβδομάδα. Κλείνοντας θέλω να μεταφέρω την αγάπη και την εκτίμηση ενός ζωντανού θρύλου της ομάδας, του Όλε Σκόμποε. Μετά από συζήτηση που κάναμε μαζί του, θα προχωρήσουμε μαζί του σε συνεργασία
».

«Ο Άρης εάν υποβιβαστεί, θα ακούσετε πως φταίει πάλι ο Σκόρδας. Φταίω, γιατί αποφάσισα να μην κάνω πίσω».

«Αυτά, τα γνώριζαν όλοι. Θεωρητικά ο Αθανασιάδης έχει υπογραφεί ένα συμβόλαιο με τον Κόντη, σας έχω δώσει όμως και την αίτηση του Κόντη για να γραφτεί στο ΙΚΑ, στις 10 Ιουνίου του 2011. Και φυσικά κανείς δεν μίλησε. Αντίθετα, λέγονταν όλα όσα έχει κάνει ο Σκόρδας».

«Όλοι αυτοί, είναι έτοιμοι να συνεργαστούν μαζί, γιατί δεν θέλουν να σωθεί η ομάδα. Δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Και εγώ και ο κ. Ματθαίου, έχουμε ενδιαφέρον. Κάποιοι δεν έχουν και δεν θέλουν να ακουστούν πολλά πράγματα. Μέσα σε όλα αυτά είναι η ιστορία με τις μεταγραφές, τα ορφανά δάνεια, όπου τα χρήματα δεν ξέρει κανείς που έχουν πάει. Δεν θέλουν να γίνει κανένας έλεγχος και να αρκεστούμε στο πόρισμα, ο μόνος λόγος του οποίου ήταν να είμαι εγώ δέσμιος. Δεν έχει τίποτα να μου προσάψει. Κανείς δεν έχει το ψυχικό σθένος να πάει στον εισαγγελέα και να κάνει μηνυτήριες αναφορές. Αυτοί όλοι κατηγορούνται για την υπόθεση Ολαϊτάν. Για τη μεταγραφή του στη Βέροια χωρίς ο Άρης να ωφεληθεί και στη συνέχεια στον Ολυμπιακό.

Ο Κόντης βγαίνει σε αλλόθρησκους δημοσιογράφους, ομιλεί εναντίον μας, ενώ είχε μιλήσει με τον Στεφανίδη και κάποιους οργανωμένους, για να αναλάβει την ομάδα. Στην υπόθεση Σιστόν, ο Άρης έχει υπογράψει τη λύση του συμβολαίου του και ταυτόχρονα σας δίνω και το συμβόλαιο που έχει υπογράψει την ίδια μέρα ο Γιάννης Κόντης, την ίδια μέρα, ενώ υπέγραψε στις 4 Ιουλίου του 2009, ότι η ομάδα μπορεί να δανείσει τον παίκτη. Λέει ότι ο παίκτης έχει να πάρει 12.000 ευρώ και το ιδιωτικό συμφωνητικό με τον Αθανασιάδη. Ο Κόντης έχει υπογράψει τη λύση συμβολαίου του Βλοντάρτσικ, με τον Φωτίου για τον Γκαρσία, όπως και για το παιχνίδι με την Μπόκα, κοιτάξτε ποιος υπογράφει. Αν ανατρέξετε στο πόρισμα της NEXIA, δεν υπάρχουν αυτά τα τιμολόγια. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση και πολλά άλλα, ετοιμάζονται μηνύσεις από μένα
».

«Λόγω της καταγγελίας που είχε γίνει για πλαστές ενημερότητες, δεν εκδίδουν κανένα δελτίο στην ΕΠΟ, χωρίς φορολογική ενημερότητα. Τελικά πήραμε με μία διαδικασία που είχα εισηγηθεί πριν δύο χρόνια. Μία απόφαση κατά την οποία δεν είχε δοθεί πάλι στον ΑΡΗ ενημερότητα, να διαταχθεί η ΦΑΕ. Για αυτό έγινε αυτή η αίτηση και ευδοκίμησε».

Για το λόγο που έγινε η Συνέλευση:

«Η Συνέλευση έγινε για να μην υπάρχει δυνατότητα σωτηρίας της ομάδας. Η ομάδα ήταν αήττητη για πέντε παιχνίδια και είχε μια σφαγή με τον Πλατανιά. Στην προσπάθεια αυτών των ανθρώπων υπάρχουν τόσα πολλά ψεύδη. Στη σελίδα 9 της αιτήσεως τους, αναφέρεται ότι η ΠΑΕ δεν απολαμβάνει πλέον την προστασία από τους πιστωτές της, όπως γινόταν από τις 21/12 μέχρι τις 23/02, όταν και χάθηκε η προσωρινή διαταγή. Δεν είπαν καν ότι στις 30 Νοεμβρίου απορρίφθηκε η αίτηση και ο ΑΡΗΣ ήταν ξεβράκωτος. Είναι φαιδρό ότι τα επιχειρήματα που χρησιμοποιήθηκαν ότι παρανόμως η ΠΑΕ πήρε διαταγή, κάτι που ειπώθηκε από τον Χριστοφορίδη. Έχουμε ξεπεράσει τον εαυτό μας όλοι στα ψέματα. Για αυτό σας έδωσα τα χαρτιά. Στα επιχειρήματα ήταν επίσης οτι η ΠΑΕ έχει φορολογική ενημερότητα. Φαίνεται στα χαρτιά καθαρά τι έγγραφα παρουσίασε η ΠΑΕ για να κάνει μεταγραφές. Και τον Γενάρη του 2013, και το καλοκαίρι. Όλοι έλεγαν οτι η ΠΑΕ είχε φορολογική ενημερότητα, αλλά δεν είναι έτσι. Οι μεταγραφές έγιναν με βεβαίωση οφειλών».

«Δεν υπήρχε λόγος να προχωρήσουμε σε απαλλαγή, γιατί αυτό δεν φαντάζει καθαρό στα μάτια κανενός. Μετά την αποτυχημένη προσπάθεια όλων αυτών που προσπαθούν να εξασφαλίσουν τη θέση τους στον Άρη, δικηγόροι, παράγοντες, εταιρίες σεκιούριτι και οργανωμένοι οπαδοί, έκαναν τα πάντα για να αποτύχει αυτή η αίτηση. Όταν πήγαν στο δικαστήριο και έλεγαν ότι θα φέρουν επενδυτές και θα κάνουν ΑΜΚ, είπαμε πως είναι φαιδρό να κάνεις ΑΜΚ, όταν δεν μπορεί να τις καλύψει κανείς».

Για τις μεταγραφές:

«Μέσα σε όλα, υπήρχε το θέμα των μεταγραφών και των υποχρεώσεων της ομάδας. Θα πει ο κ. Κώνστας κάποια θέματα για την Εμπορική. Όσοι έκαναν τις πάπιες για έξι μήνες με τον Ηλιάδη, μία εβδομάδα πριν το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, δημιουργήθηκε αναστάτωση από την παρέμβαση των Στεφανίδη και Φουρλίγκα. Στοχεύοντας στην ανάληψη της διοίκησης, διαπαντώς. Υπήρχε μία αίτηση στο πρωτοδικείο για αλλαγή διοίκησης, στην οποία αντιδράσαμε δικαστικώς. Ο Φουρλίγκας έφερε τον Μπουζάνη και έλυσε το συμβόλαιο του όταν έφυγε. Υπήρξε μία συνέλευση στην οποία πήγαν συγκεκριμένοι οργανωμένοι με απειλές, αναγκάζοντας τον κ. Γιώτα να παραιτηθεί. Έγινε ένα δικόγραφο και εμφανίστηκαν κάποιοι να λένε πως υπάρχουν δύο διοικήσεις. Υπήρχε μία, η δική μας και μία προσπάθεια του Στεφανίδη. Ακούγαμε οτι θα έρθει ο Μιλίνκοβιτς. Ο Στεφανίδης μιλούσε μαζί του με παίκτες από την Αθήνα. Μέσα σε όλα, έγινε μια αίτηση στο δικαστήριο. Είναι η πρώτη φορά στην προσπάθεια που έγινε να πληγεί το δικό μου πρόσωπο, που προσπαθούν να βλάψουν την ομάδα, γιατί θέλουν να την ελέγχουν. Δύο από τα αιτήματα της συνέλευσης ήταν η ΑΜΚ και η απαλλαγή των διοικήσεων της σεζόν 2012-2013, ενώ τον Δεκέμβριο αποφασίσαμε να μην γίνουν αυτά».

Για τη συνέχεια:

«Για να μπορέσει ο Άρης να κάνει μεγάλες νίκες, πρέπει το μομέντουμ να είναι κατάλληλο και να έχει παίκτες που να αντέχουν την πίεση. Εμείς και μεταγραφές προσπαθήσαμε να κάνουμε, αλλά είτε είναι τραυματίες είτε έχουν αποβληθεί. Είχαμε και το τρομερό παιχνίδι του Πλατανιά, όπου χάσαμε με ένα γκολ που δεν μπήκε ποτέ, ενώ χάσαμε και τους Μπακασέτα και Μπουγαίδη. Η αποβολή τους είναι στοχοποιημένη, αφού αν ήταν να αποβληθούν κάποιοι, έπρεπε να αποβληθούν οι υπόλοιποι».

«Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να δώσω παραπάνω απαντήσεις. Εικασίες και ιδέες έχω. Η ομάδα έχασε τον πρώτο της σκόρερ, ενώ αυτή τη στιγμή δεν παίζει με ξένους. Ο Ίμπε έκανε συμβόλαιο 132.000 ευρώ χωρίς την εφορία και κάτι παρόμοιο έκανε και ο Έλσνερ. Για τον Μίλινκοβιτς δόθηκαν 66.000 ευρώ, και τον θεωρούσατε μετρ της προπονητικής. Ο προπονητής που αποχώρησε είχε πάρει και τηλεοπτικά, με αποτέλεσμα στη συμφωνία που κάναμε, με μικρούς εκβιασμούς, πληρώθηκε 47.000 ευρώ όταν αποχώρησε, 20.000 ευρώ ο Λόντσαρ και 12.000 ευρώ ο Ραντάκοβιτς».

«Δεν έγινε καμία προσπάθεια συμβιβασμού με την ΕΠΟ. Όλοι λέγατε για τις καλές συμφωνίες της διοίκησης Ηλιάδη. Από την άλλη, όταν τον Νοέμβριο αποχώρησαν οι τρεις ξένοι παίκτες, μάλιστα συμπτωματικά ο Ουντότζι δεν πληρώθηκε εκείνο τον μήνα. Έγινε ένα συμφωνητικό με τον κ. Δαδάλα καθώς και η βεβαίωση της εφορίας, στο οποίο πληρώθηκε από 1η Οκτωβρίου μέχρι 3 Δεκεμβρίου, 66.000 ευρώ για τον Μιλίνκοβιτς».

Για τη διοίκηση του Ηλιάδη:

«Ο Άρης είχε μέχρι 31 Αυγούστου το δικαίωμα να κάνει ανανεώσεις συμβολαίων και να μην έχει σήμερα την εικόνα μιας ομάδας νεαρών παικτών, που έχουν δυνάμεις και ταλέντο, όχι όμως τη στήριξη που χρειάζεται σε πολλά σημεία. Αντίθετα, ο προπονητές παρουσιάζονται ως βασικοί υπαίτιοι της κατάστασης. Η διοίκηση Ηλιάδη από τις αρχές Ιουνίου μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου, περίπου κατανάλωσε πάνω από 4,5 εκατ. ευρώ. Βρέθηκε η ομάδα στις 30 Νοεμβρίου να μην έχει να εισπράξει τίποτα. Θα οφείλει και άλλα χρήματα, αφού έχει εκχωρήσει περίπου 2 εκατ. σε πρώην παίκτες, αλλά θα χρεωθεί και άλλες 56.000 ευρώ. Ο ΑΡΗΣ όταν αναλάβαμε ο Άρης έκανε πραγματικά έσοδα περίπου 200.000 ευρώ και πλήρωσε 400.000 ευρώ. Μία ομάδα που δεν έχει να περιμένει έσοδα. Όταν αναλάβαμε, όλη η ομάδα ήταν απλήρωτη. Παίκτες και προσωπικό».

Για την επόμενη μέρα του Άρη:

«Επόμενη μέρα για εμάς δεν υπάρχει στον Άρη. Ακόμα και στη Β` Εθνική, δεν θα μπορέσει να παίξει. Οριστήκαμε διοίκηση σε μία προσπάθεια να σωθεί η ομάδα, για να αποφύγει τον όλεθρο. Για όλα όσα θα πούμε και για αυτά τα οποία πρέπει να ενημερωθεί ο κόσμος, έχω κάνει κάποια αντίγραφα εγγράφων, για να αντιληφθείτε πως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα. Θα κάνω μία μικρή ανάλυση της κατάστασης αγωνιστικής, για να καταλάβετε το sucess στόρι γύρω από τον Ηλιάδη. Επιχειρήματα που χρησιμοποιούν όσοι έφεραν τον Άρη εδώ. Ευθύνες έχουμε και εμείς αλλά θα καταλογιστούν όταν πρέπει.

Ο Άρης σήμερα για συγκεκριμένους λόγους αγωνίζεται για την παραμονή, κόντρα σε ένα ποδοσφαιρικό σύστημα χωρίς συμμάχους. Ο Άρης έχει το δικό του δρόμο. Δεν έχει βοήθειες, αλλά έχει υποστεί ζημιές. Αν δεν υπήρχαν κάποιες διαιτητικές αποφάσεις, θα ήταν σε καλύτερη θέση. Η ομάδα πέρυσι διασώθηκε έχοντας στις δυνάμεις της πιο έμπειρους παίκτες, τους οποίους η διοίκηση Ηλιάδη δεν κράτησε, ενώ δεν μπορούσε να κάνει μεταγραφές
».

Το λόγο πήρε και πάλι ο Λάμπρος Σκόρδας:

«Θέλω να καταλάβουν όλοι πως ο Άρης στη θέση που βρίσκεται, δεν πρέπει να είναι απλώς συσπειρωμένος, ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αφού παίζονται πολλά. Ταυτόχρονα πρέπει να λυθούν πολλές αμφιβολίες και να δοθούν απαντήσεις σε ζητήματα που το τελευταίο 20ήμερο έχουν απασχολήσει πολλούς Αρειανούς. Με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα κλίμα αμφισβήτησης, από αυτά που ακούγονται από εσάς τους δημοσιογράφους αλλά και από ανθρώπους που βρίσκονται στον Άρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: