Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Παπ:«Το καλύτερο παιχνίδι μας»

Ο σκόρερ δύο τερμάτων του Ατρόμητου, Δημήτρης Παπαδόπουλος, τόνισε πως αυτό με τον Πανιώνιο, ίσως ήταν το καλύτερο παιχνίδι που έκανε η ομάδα του στη σεζόν

Παπ:«Το καλύτερο παιχνίδι μας»
Ο έμπειρος φορ που έφτασε τα 13 και βρίσκεται μαζί με τους Σολάρι και Μπεργκ στην δεύτερη θέση των σκόρερς και θα δώσει μάχη για την πρωτιά σε αυτή την κατηγορία, τόνισε τα τρία γκολ στο πρώτο μέρος έπαιξαν καταλυτικό ρόλο. «Σπουδαία ήταν πρώτα απ' όλα η νίκη για να κρατήσουμε τη δεύτερη θέση. Ίσως είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχουμε κάνει, πετύχαμε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο και κάπου εκεί τελείωσε το ματς.Βελτιωνόμαστε σαν ομάδα γενικά, όσο περνάει ο καιρός, έχουμε καλύτερη ισορροπία, αμυνόμαστε καλά και τελειώνουμε τις ευκαιρίες. Ο Πανιώνιος είναι επικίνδυνη ομάδα στην κόντρα αλλά ένα γρήγορο γκολ βοηθά για να φύγει το άγχος και να παίξεις καλύτερα. Θα δούμε για το πόσα γκολ θα πετύχω μέχρι το φινάλε. Δεν θέλω να πως κάτι για Βραζιλία και Μουντιάλ».


Με την σειρά του ο Μπρίτο υπογράμμισε: «Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε για αυτό το παιχνίδι γιατί στο προηγούμενο ματς δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε τα μπάλα. Ότι δουλέψαμε το βγάλαμε στο γήπεδο. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες που μπορούν να παίζουν οποιοδήποτε σύστημα. Υπάρχει κίνηση, κάναμε εμείς το παιχνίδι να δείχνει εύκολο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: