Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Αθανασιάδης: «Δεν θέλαμε να έρθει εδώ και να πάρει το πρωτάθλημα»

Καμία διάθεση δεν είχε ο ΠΑΟΚ να επιτρέψει στον Ολυμπιακό να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα μέσα στην Τούμπα, όπως υποστήριξε ο Κλάους Αθανασιάδης.

Αθανασιάδης: «Δεν θέλαμε να έρθει εδώ και να πάρει το πρωτάθλημα»
Δεν ήθελε σε καμία περίπτωση ο ΠΑΟΚ να επιτρέψει στον Ολυμπιακό να πανηγυρίσει το 41ο πρωτάθλημά του στην Τούμπα, όπως δήλωσε ο Κλάους Αθανασιάδης μετά το τέλος της αναμέτρησης και τη νίκη του «Δικεφάλου του Βορρά» 2-1:

«Σε αυτά παιχνίδια παίζει ρόλο η καρδιά. Δεν θέλαμε τίποτα να έρθει εδώ και να πάρει το πρωτάθλημα και το δείξαμε», είπε αρχικά, ενώ μίλησε και για την αλλαγή προπονητή:

«Σίγουρα επηρεάζει την κατάσταση μια αλλαγή προπονητή, αλλά τον Γιώργο Γεωργιάδη τον ξέρουμε διότι τον είχαμε και πέρυσι».

Έπειτα, για τον Ατρόμητο και τη μάχη για την δεύτερη θέση σχολίασε:

«Σίγουρα υπάρχει μια δύσκολη συνέχεια και δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Αν είμαστε όπως σήμερα δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

Για το ματς του Κυπέλλου με το Ολυμπιακό: « Όταν έρθει εκείνη η ώρα θα το δούμε, κοιτάμε στα παιχνίδια ένα-ένα ξεχωριστά. Πρώτα το ματς της Κυριακής».

Για το φορμάρισμά του και τη συχνή επαφή του με τα δίχτυα: «Παίζει ρόλο και ψυχολογία. Είμαι πιο κοντά στο γκολ, απ΄όσο ήμουν στο πρώτο γύρο του πρωταθλήματος».

Για την Κυριακή και το ματς με τον Άρη: «Πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας και να νικήσουμε γιατί είμαστε ΠΑΟΚ»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: