Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Παντελίδης: «Για να γυρίσεις το παιχνίδι, θες και τύχη»

Στην τύχη αλλά και την προσπάθεια των παικτών του απέδωσε τη νίκη του Λεβαδειακού 2-1 επί του Παναιτωλικού, με ανατροπή του σκορ, ο Σάββας Παντελίδης μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Παντελίδης: «Για να γυρίσεις το παιχνίδι, θες και τύχη»
« Για να γυρίσεις ένα παιχνίδι, χρειάζεται και μια δόση τύχης» ήταν η τοποθέτηση του Σάββα Παντελίδη μετά τη νίκη του Λεβαδειακού επί του Παναιτωλικού με 2-1, για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να δώσει τα συγχαρητήριά του στους παίκτες του, για την τεράστια, από βαθμολογικής άποψης, επικράτησή τους επί των Αγρινιωτών.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής των Βοιωτών:

«Πρώτα απ' όλα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί αν μη τι άλλο είχαν θέληση μέχρι το τέλος του παιχνιδιού χωρίς όμως να έχουμε καθαρό μυαλό στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα για να μπορέσουμε να παίξουμε έτσι όπως θα έπρεπε.

Για να γυρίσεις ένα παιχνίδι που χάνεις στην έδρα σου στα τελευταία λεπτά χρειάζεσαι και μια δόση τύχης. Και αυτή την είχαμε γιατί θα μπορούσε ο Παναιτωλικός σε κάποιες φάσεις μετά το 0-1 να είχε τελειώσει το παιχνίδι. Ήταν ένα παιχνίδι που η ομάδα του Παναιτωλικού μας έβαλε πολύ δύσκολα πράγματα γιατί έτσι όπως είναι δομημένη η ομάδα μας το χειρότερο που θα μπορούσαμε να πάθουμε ήταν να μείνουμε πίσω στο σκορ.

Είναι ένα σημείο που πραγματικά είναι δύσκολο για μας. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας στήριξε, ένα μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια αλλά οπωσδήποτε θα πρέπει πρώτα απ' όλα να ικανοποιήσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό περισσότερο απ’ ότι στο σημερινό παιχνίδι γιατί στα προηγούμενα παιχνίδια ήμασταν εμφανώς καλύτεροι»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: