Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

«Θέλει να παραμείνει ο Αμπέντ»

Την πρόθεση του Μεχντί Αμπέντ να παραμείνει στον Παναθηναϊκό επανέλαβε ο μάνατζερ του Αλγερινού χαφ, Τζαμέλ Μπουκίρ. «Περιμένουμε τα αποτελέσματα των επαφών με τη Νιούκαστλ», τόνισε ο ατζέντης.

«Θέλει να παραμείνει ο Αμπέντ»
Στο παιχνίδι με τον Άρη ο Μεχντί Αμπέντ έκανε ακόμη μία καλή εμφάνιση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Αλγερινός χαφ, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τη Νιούκαστλ, είχε καλή παρουσία στο σαββατιάτικο παιχνίδι και έδωσε μία ασίστ στο τέταρτο γκολ που πέτυχε ο Μάρκους Μπεργκ.

Μάλιστα, είναι γνωστό ότι ο 22χρονος μέσος θέλει να συνεχίσει να φορά τα πράσινα και την επόμενη σεζόν, κάτι που επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ του, Τζαμέλ Μπουκίρ.

«Ο Μεχντί (Αμπέντ) είναι πολύ χαρούμενος στον Παναθηναϊκό. Είναι βασικό στέλεχος, έχει εξελιχθεί σαν παίκτη και θέλει να παραμείνει. Ξέρουμε πως ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ήδη μία συζήτηση με τη Νιούκαστλ, αλλά δεν γνωρίζουμε το αποτέλεσμά της», ανέφερε αρχικά ο εκπρόσωπος του νεαρού άσου στο Goal και πρόσθεσε:

«Ακόμη είναι νωρίς. Μέσα στις επόμενες 3-4 εβδομάδες πιστεύω ότι το θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει. Πρώτα από όλα πρέπει να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγου. Εάν αυτό γίνει, όλα θα γίνουν πιο εύκολα…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: