Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Τεβεκέλης: «Κανείς δεν είδε την χειρονομία»

Τεβεκέλης: «Κανείς δεν είδε την χειρονομία»Ο Μάλαμας Τεβεκέλης, υπεύθυνος διαιτησίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σχολίασε τις αποφάσεις του Τάσου Κάκου στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

«Στη φάση του Ινσαουράλδε, ο Κάκος βλέπει ένα άτομο κάτω και ψάχνεται να βρει τι έγινε, όπως και του Σαλίνο, κανείς δεν είδε την χειρονομία, μετά το είδαμε όλοι», ήταν το σχόλιο του…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάλαμα Τεβεκέλη, υπεύθυνος για θέματα διαιτησίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στον Αθλητικό Metropolis για τη διαιτησία του Κάκου στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Για τη διαιτησία Κάκου:
"Ήταν ένα δύσκολο και σκληρό ντέρμπι. Ο Κάκος προτίμησε να αφήσει το παιχνίδι να παιχτεί. Δεν ήταν μονό από την μια πλευρά, το κακό θα ήταν να έπαιζε μόνο μια ομάδα. Δεν σφύριζε για εμάς, ούτε για τον Ολυμπιακό. Δεν νομίζω πως ήταν τόσο κακή διαιτησία. Υπήρχε κάποια σύρραξη, για να υπάρχει πρόβλημα; Στη φάση του Ινσαουράλδε, ο Κάκος βλέπει ένα άτομο κάτω και ψάχνεται να βρει τι έγινε, όπως και του Σαλίνο, κανείς δεν είδε την χειρονομία, μετά το είδαμε όλοι".

Για την φάση της ανατροπής του Αθανασιάδη από τον Παπαδόπουλο:
"Είναι μια δύσκολη φάση, γιατί βλέπεις τον παίκτη που πάει να πάρει την μπάλα και δεν βλέπει πως ρίχνει τον αντίπαλο. Είναι όπως με τον τερματοφύλακα που βγαίνει για διώξει και κανείς δεν βλέπει πως τον γκρεμίζει".

Για τον βαθμό που θα έβαζε στον Κάκο:
"Εγώ θα του έβαζα 7.80. Δεν είναι παραπέμψιμος βαθμός, αλλά δεν μπορείς να βάλεις οκτώ ή εννιά μετά από τόσες αμφισβητούμενες φάσεις. Είχε πολλές σκληρές φάσεις και το παιχνίδι ήταν δύσκολο, είσαι υποχρεωμένος να τον βάλεις βαθμό για τον στείλει στην ΚΕΔ".

Για την φάση του Ινσαουράλδε:
"Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, γιατί δεν ξέρουμε αν η κίτρινη κάρτα είναι για το χτύπημα ή για κάποια άλλη διαμαρτυρία. Δεν γνωρίζω τι έγραψε ο Κάκος στο φύλλο αγώνα. Κανονικά αν κληθεί ο Ινσαουράλδε, θα πρέπει με φωτογραφικό υλικό να κληθεί και ο Σαλίνο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: