Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Τζαβέλλας: «Ευκαιρία να γυρίσουμε σελίδα»!

Ως ευκαιρία να ανασυνταχθούν και να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα βλέπουν στον ΠΑΟΚ τη νίκη επί του Ολυμπιακού, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο «χρυσός» σκόρερ του αγώνα, Γιώργος Τζαβέλλας.

Τζαβέλλας: «Ευκαιρία να γυρίσουμε σελίδα»!
Απαραίτητη ψυχολογική ένεση ήταν για τον ΠΑΟΚ η νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Ο σκόρερ του 2-1 που έδωσε τη νίκη στο «δικέφαλο του βορρά» δήλωσε πως η ομάδα του πρέπει να χρησιμοποιήσει το αποτέλεσμα για να αντιστρέψει το κακό κλίμα, ενώ αφιέρωσε το γκολ του στον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Οι δηλώσεις του Τζαβέλλα στην κάμερα της Nova:

«Ήταν το πρώτο μου ντέρμπι στην Τούμπα και το χάρηκα πολύ. Είμαι ικανοποιημένος που νικήσαμε. Είναι ευκαιρία να γυρίσουμε σελίδα σε αυτή τη δύσκολη χρονιά. Περάσαμε δύσκολα τελευταία και σήμερα αντιστρέφουμε το κακό κλίμα».

Για το παιχνίδι:

«Ήταν ένα όμορφο παιχνίδι, σε ιδανικές συνθήκες και γεμάτο γήπεδο. Νικήσαμε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Παρ’όλα αυτά οι τρεις βαθμοί είναι μια ψυχολογική ένεση και όχι κάτι παραπάνω. Χρειάζεται περισσότερη δουλειά και καλές εμφανίσεις στα επόμενα παιχνίδια».

Για το που αφιερώνει το γκολ του:

«Νιώθω χαρούμενος που έβαλα γκολ. Το αφιερώνω στον κόσμο και στον πρόεδρο της ομάδας που τον τελευταίο καιρό έχουν περάσει δύσκολα».

Μάλιστα, πριν τις δηλώσεις του στη Nova, ο Γιώργος Τζαβέλλας είχε προλάβει να γράψει στο προφίλ του στο facebook το εξής μήνυμα:

«ΠΑΟΚ είσαι εσύ… Δύναμη μου η αγάπη σας!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: