Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Υπάρχει και το Κύπελλο…!!

Αρκετά παράπονα για τη διαιτησία του Τάσου Κάκου έχουν στον Ολυμπιακό, την επομένη της ήττας από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. «Απαντήσεις» στο Κύπελλο θέλουν να δώσουν οι Πειραιώτες.

Υπάρχει και το Κύπελλο…
Τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του γνώρισε ο Ολυμπιακός στην Τούμπα, όπου έχασε με 2-1 από τον ΠΑΟΚ.

Οι Πειραιώτες δεν πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, όμως θεωρούν ότι προσπάθησαν και δεν τους δόθηκε η δυνατότητα να επιστρέψουν με καλύτερο αποτέλεσμα από τη Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα του Μίτσελ δείχνει να έχει «αδειάσει» μετά τη σπουδαία νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το χθεσινό ματς ήταν το δεύτερο «καμπανάκι» εν όψει του επαναληπτικού στο Ολντ Τράφορντ, την ώρα που οι Βρετανοί δείχνουν να συνέρχονται (επικράτησαν 3-0 της Γουέστ Μπρομ).

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο έχουν πολλά παράπονα για τη διαιτησία του κ. Κάκου, κάτι που έσπευσαν να καταγγείλουν μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Στον Ολυμπιακό δεν μπορούν να καταλάβουν πως στη φάση της μπουνιάς του Ινσαουράλδε στον Εντινγκά δείχνει κίτρινη κάρτα στον Αργεντινό, κάτι που αποδεικνύει πως είδε την φάση και αποφάσισε να βγάλει κίτρινη!

Παράλληλα, οι Πειραιώτες αναφέρουν πως η διαιτησία του Κερκυραίου ρέφερι ήταν εχθρική και «έφτασε στο σημείο να βρίζει διεθνείς ποδοσφαιριστές».

Μετά και το χθεσινό αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν να έχουν πεισμώσει να δώσουν απαντήσεις στο Κύπελλο, όπου στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ και στο τελικό θα βρουν τον Παναθηναϊκό, εφόσον οι «πράσινοι» αποκλείσουν τον ΟΦΗ.

Όπως γίνεται κατανοητό, θέλουν να πάρουν το… αίμα τους πίσω για τις δύο ήττες που «χάλασαν» την εξαιρετική πορεία που έχουν διαγράψει τη φετινή σεζόν.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, από το χθεσινό ματς έφυγε «λαβωμένος» ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός έκανε νόημα στο 15’ πως δεν μπορεί να αγωνιστεί και οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως πρόκειται για θλάση, κάτι που θα ξεκαθαρίσει εντός της ημέρας – καθώς θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις.

Από εκεί και πέρα, εν όψει της Γιουνάιτεντ ο Μίτσελ θέλει να διαπιστώσει σε τι κατάσταση είναι ο Σαβιόλα και ο Μαρκάνο, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν χθες λόγω τραυματισμού.

Μετά τις απαραίτητες ανάσες θα αρχίσει η προετοιμασία για το κεκλεισμένων των θυρών ματς με τον Πανθρακικό το Σάββατο, όπου αναμένεται να εξασφαλιστεί μαθηματικά η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά κυρίως για τη ρεβάνς της επόμενης Τετάρτης με τη Μαν. Γιουνάιτεντ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: