Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Total… Ρεάλ!!

Άνετη, ωραία και θεαματική η Ρεάλ Μαδρίτης! Η «βασίλισσα» επικράτησε πολύ εύκολα 3-0 της Λεβάντε (έχοντας τρία δοκάρια) κι άφησε Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα να βλέπουν... πλάτη!

Total… Ρεάλ! (video)
Ήσυχο και θεαματικό απόγευμα πέρασε η Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου!

Οι Μαδριλένοι δεν συνάντησαν καμία δυσκολία απέναντι στη Λεβάντε και με το υπέρ τους 3-0 έφυγαν ξανά με τρεις βαθμούς απ’ την Ατλέτικο και τέσσερις απ’ την Μπαρτσελόνα, έχοντας πλέον σαφές προβάδισμα για τον τίτλο.

Η «βασίλισσα» ήταν καταιγιστική από νωρίς και μόλις στο 11’ ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ με κεφαλιά. Μέχρι το ημίχρονο, το τέμπο παρέμεινε το ίδιο και θα μπορούσε το κοντέρ να… είχε γράψει κι άλλο, ωστόσο κάτι οι χαμένες ευκαιρίες, κάτι το δοκάρι του Μπενζεμά στο φινάλε, διατήρησαν σε χαμηλά επίπεδα τη διαφορά των δύο ομάδων.

Μια διαφορά που με το… καλημέρα στην επανάληψη αυξήθηκε, όταν στο 49’ ο Μαρσέλο εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά του «CR7» και με ωραίο τελείωμα έγραψε το 2-0. Η τύχη δεν ήταν με το μέρος του Μπενζεμά. Γιατί και στο 71’ (κι ενώ είχαν μείνει με δέκα οι Λεβαντίνοι, λόγω αποβολής του Ναβάρο) είχε νέο δοκάρι, σε κεφαλιά! Τελικά το… over έγινε χάρη στον… Καράμπελα στο 81’ όπου έκανε την προβολή, αλλά προς τη λάθος μεριά και σημείωσε αυτογκόλ, γράφοντας το 3-0 που έμεινε ως το τέλος και παρά το νέο δοκάρι που είχαν οι γηπεδούχοι με τον Κριστιάνο στην εκπνοή.



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: