Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Πέτριτς: «Απόλυτα έτοιμος σε 2-3 εβδομάδες»

Αγωνιστικό ρυθμό χρειάζεται ο Μλάντεν Πέτριτς που έπαιξε βασικός κόντρα στον Άρη, ενώ όπως τόνισε θα είναι απόλυτα έτοιμος σε 2-3 εβδομάδες. «Πιάσαμε σπουδαία απόδοση», σχολίασε.

Πέτριτς: «Απόλυτα έτοιμος σε 2-3 εβδομάδες»
Τη χαρά του που έπαιξε βασικός ύστερα από αρκετό καιρό φανέρωσε ο Μλάντεν Πέτριτς, οποίος αγωνίστηκε από την αρχή της αναμέτρησης Παναθηναϊκός-Άρης, ενώ αντικαταστάθηκε στο 72’ και στη θέση του πέρασε ο Ατζαγκούν.

Ωστόσο, ο 33χρονος επιθετικός τόνισε πως δεν είναι απόλυτα έτοιμος και όπως εκτιμά θα βρίσκεται σε κατάσταση να βοηθήσει περισσότερο την ομάδα του, αλλά και τον… Μπεργκ σε 2-3 εβδομάδες. «Αν δεν κερδίζαμε ο ενθουσιασμός από το 0-3 με τον Ολυμπιακό θα μετριαζόταν. Πιάσαμε και με τον Άρη σπουδαία ομαδική απόδοση», σχολίασε ο Κροάτης ποδοσφαιριστής.

Επιπλέον, αφιέρωσε τη μεγάλη νίκη (3-0) επί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη στον κόσμο του «τριφυλλιού», ενώ τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι να μπει με όσο το δυνατόν καλύτερη βαθμολογία στα play off και η κατάκτηση του Κυπέλλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Για την απόδοση στο χθεσινό ματς: «Είμαι ευτυχής που έπαιξα βασικός μετά από έξι μήνες. Μου λείπει λίγο ο αγωνιστικός ρυθμός, όμως συνεχώς βελτιώνομαι. Στις επόμενες 2-3 βδομάδες θα είμαι 100% έτοιμος για να βοηθήσω ακόμα περισσότερο τον Παναθηναϊκό και τον Μπεργκ επιθετικά».

Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού: «Η νίκη μέσα στον Πειραιά ήταν φανταστική. Σπουδαία για τους φιλάθλους μας, οι οποίοι δικαίως ακόμα πανηγυρίζουν. Τους την αφιερώνουμε. Ωστόσο, εμείς σαν ομάδα οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν πρέπει να κάνουμε το λάθος και να μιλάμε μέχρι το τέλος της σεζόν για τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό».

Για τη νίκη με το Άρη: «Το θετικό με το 4-1 κόντρα στον Αρη είναι ότι επιβεβαιώσαμε ότι βρισκόμαστε σε ανοδική πορεία. Αν δεν κερδίζαμε ο ενθουσιασμός από το 0-3 με τον Ολυμπιακό θα μετριαζόταν. Πιάσαμε και με τον Άρη σπουδαία ομαδική απόδοση. Ο κόουτς μας προετοίμασε ιδανικά, διότι πάντα μετά από μεγάλες νίκες υπάρχουν παγίδες».

Για τους στόχους των «πράσινων»: «Ο άμεσος στόχος μας είναι να μπούμε με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία στα play off. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι τα πάντα εξαρτώνται από εμάς, αφού αν παρουσιαστούμε και στη συνέχεια συγκεντρωμένοι, τότε μπορούμε να πετύχουμε πολλά, όπως για παράδειγμα να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να βγούμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: