Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Θεοδωρίδης: «Δεν έχουμε μάθει να παίζουμε μποξ»

Τα στραβά μάτια σε σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έκανε ο Τάσος Κάκος, σύμφωνα με τον Σάββα Θεοδωρίδη. «Ας αποφασίσει ο ίδιος για το μέλλον του», δήλωσε.

Θεοδωρίδης: «Δεν έχουμε μάθει να παίζουμε μποξ»
Για κίνδυνο της σωματικής ακεραιότητας των ποδοσφαιριστών στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός έκανε λόγο ο Σάββας Θεοδωρίδης, μιλώντας στη Nova.

O αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων», αναφέρθηκε στο χτύπημα του Ινσαουράλδε στον Εντιγκά, το οποίο τιμώρησε με κίτρινη κάρτα ο Τάσος Κάκος, τονίζοντας ότι έκανε το ίδιο λάθος, όπως και πριν λίγα χρόνια, όταν δεν απέβαλλε τον Πάμπλο Γκαρσία, που είχε ρίξει γροθιά στον Ντιόγο. «Ας αποφασίσει μόνος του για το μέλλον του», επισήμανε για τον Έλληνα διαιτητή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

«Ηττηθήκαμε απ' τον ΠΑΟΚ σήμερα, είδατε πως ηττηθήκαμε, εμάς οι ποδοσφαιριστές μας δεν έχουνε μάθει να παίζουνε μποξ με τους αντιπάλους και ο διαιτητής να κάνει τα στραβά μάτια και να μη βλέπει τίποτα, να λέει 'παίζεται'. Αυτό το πράγμα δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο γιατί είναι πολύ κακό για το ελληνικό ποδόσφαιρο, κινδυνεύει η σωματική ακεραιότης των ποδοσφαιριστών, εκεί θα εστιαστώ σήμερα και πιστεύω ότι ο κύριος Κάκος να είδε το τεράστιο λάθος, το οποίον έκανε, έχει κάνει το ίδιος λάθος, πάλι με τον Ολυμπιακό στο ίδιο γήπεδο με τον Γκαρσία πριν από τρία χρόνια κι ελπίζω να το θυμούνται όλοι οι φίλαθλοι και ας αποφασίσει μόνος του για το μέλλον του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: