Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Φράνκι goes to… work!!

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης πιάνει σήμερα δουλειά στον Παναθηναϊκό. Μέσα στη μέρα οριστικοποιείται του Δημήτρη Πρίφτη. Ανησυχία για Γκιστ.

Φράνκι goes to… work
Εποχή… Φραγκίσκου Αλβέρτη ξημερώνει σήμερα στον Παναθηναϊκό. Η εμβληματική μορφή του συλλόγου αναλαμβάνει καθήκοντα προπονητή και θα βρεθεί το απόγευμα στο ΟΑΚΑ για να πιάσει δουλειά έχοντας σαν πρώτο μέλημα την ψυχολογική ανασύνταξη της ομάδας εν όψει του κρίσιμου ματς της προσεχούς Παρασκευής με την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη.

Ο «Φράνκι» δεν θα είναι μόνος του στο νέο του πόστο. Η διοίκηση της ΚΑΕ αποφάσισε μεν να πορευτεί μαζί του ως το τέλος της σεζόν μετά την απόλυση του Αργύρη Πεδουλάκη, αλλά θα τον πλαισιώσει με έναν έμπειρο προπονητή. Αυτός αναμένεται να είναι ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο 46χρονος τεχνικός, που ως προπονητής της Καβάλας και του Ικάρου Καλλιθέας είχε πανηγυρίσει νίκες απέναντι στο «τριφύλλι», έχει συμφωνήσει, ωστόσο μένει να συναινέσει και ο Κολοσσός στην αποδέσμευσή του. Η ομάδα της Ρόδου δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την παραμονή της, αλλά εκτιμώντας την προσφορά του κόουτς Πρίφτη, που έχει βελτιώσει αισθητά την ομάδα από τη στιγμή που ανέλαβε στα τέλη Νοεμβρίου, όλα δείχνουν πως δεν θα του κλείσει το δρόμο σε αυτή τη σημαντική ευκαιρία που προέκυψε για την καριέρα του. Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα και όλα δείχνουν πως ο Παναθηναϊκός θα ανακοινώσει την πρόσληψή του.

Στο μεταξύ, σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις ο Τζέιμς Γκιστ, που αγωνίστηκε ελάχιστα στο All Star Game λόγω ενοχλήσεων στους οπίσθιους μηριαίους. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τράβηγμα κι όχι-ευτυχώς-θλάση, αλλά σε κάθε περίπτωση υπάρχει ανησυχία για το αν θα προλάβει τον αγώνα της Παρασκευής στην Τουρκία, την ώρα που είναι δεδομένη η απουσία του τραυματία Ραμέλ Κάρι.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: