Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Θεοδωρίδης: «Αγγαρεία λόγω Μάντσεστερ»

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, προσπάθησαν να προφυλαχθούν, ενόψει του επαναληπτικού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με δηλώσεις του Σ. Θεοδωρίδη σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης

Θεοδωρίδης: «Αγγαρεία λόγω Μάντσεστερ»
Μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5, ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού δεν είχε κανένα παράπονο από τη φιλοξενία του ΠΑΟΚ, ωστόσο στάθηκε στο αντιαθλητικό παιχνίδι των παικτών του «Δικεφάλου» του Βορρά

«Για μας το παιχνίδι ήταν περισσότερο αγγαρεία. Ήρθαμε στη Θεσσαλονίκη χωρίς αρκετούς από τους βασικούς μας παίκτες και όπως είναι λογικό άπαντες… φυλάγονταν λόγω Μάντσεστερ. Κοιτάζουμε καθαρά εκείνο το παιχνίδι και θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση, παρότι ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε πολλές δυσκολίες».

Αναφερόμενος στην φιλοξενία ο Σάββας Θεοδωρίδης, παραδέχτηκε:«Δεν έχουμε κανένα παράπονο. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δημιούργησε φανταστική ατμόσφαιρα, χωρίς έκτροπα και αυτό είναι αν μη τι άλλο θετικό. Παρά την αντιπαλότητα που υπάρχει τα πάντα κρίθηκαν σε κόσμια πλαίσια, αλλά δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τον αγωνιστικό χώρο εκεί που είδαμε τουλάχιστον είκοσι αντιαθλητικά χτυπήματα».

Όσο για τις επίμαχες φάσεις: «Είδα καθαρά και πολλές φορές τη φάση και είμαι σίγουρος ότι δεν ήταν πέναλτι. Εγώ δε θα το έδινα. Αντίθετα θα έπρεπε να δοθεί κόκκινη κάρτα στον παίκτη του ΠΑΟΚ για το εκτός φάσης χτύπημα στον Εντινγκά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: