Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Δεν είναι «πολίτες». Είναι… πελάτες!!

Την… ετήσια πλάκα στη Μάντσεστερ Σίτι έκανε η Γουίγκαν! Αφού τους πήραν πέρυσι το Κύπελλο -και παρόλο που παίζουν στην Championship- οι «λάτικς» απέκλεισαν τους «πολίτες» μέσα στο σπίτι τους (2-1)!

Δεν είναι «πολίτες». Είναι… πελάτες!
Τις πελατειακές της σχέσεις με τη Μάντσεστερ Σίτι στο Κύπελλο Αγγλίας συνέχισε η Γουίγκαν!

Μετά το περσινό κάζο -όταν της έκλεψαν την κούπα στον τελικό- οι «λάτικς» ήταν πιο… αυστηροί φέτος με την ομάδα του Πελεγκρίνι. Και δεν την άφησαν να φτάσει ούτε στα ημιτελικά!

Έστω κι αν αγωνίζονται λοιπόν μια κατηγορία παρακάτω (και μάλιστα δεν βρίσκονται καν στις θέσεις των πλέι-οφ) οι «λάτικς» μπήκαν ακομπλεξάριστοι στο «Etihad».

Το άγχωσαν στο 27’ -όταν ο Φορτουνέ κέρδισε πέναλτι από τον Ντεμικέλις και ο Γκόμες το εκτέλεσε εύστοχα. Και το πάγωσαν για τα καλά -όταν ο Περτς ξεχείλωσε το προβάδισμά τους στο 47’!

Αυτό ήταν. Η Σίτι βρέθηκε ξάπλα. Και παρόλο που σκέφτηκε ότι μπορεί να κάνει ανατροπή σαν αυτή της περασμένης βδομάδας με τη Σάντερλαντ στον τελικό του Λιγκ Καπ (όταν ο Νασρί μείωσε στο 68’) κατάλαβαν ότι «δεν είναι κάθε μέρα του Αη-Γιαννιού».

Αλλά ότι είναι… κάθε χρόνο της Γουίγκαν, που πανηγύρισε μια ακόμα τεράστια επιτυχία απέναντί τους (2-1) και σκέφτεται πώς θα υπερασπιστεί πλέον τον τίτλο της απέναντι σ' ένα ακόμα θηρίο, όπως η Άρσεναλ, την οποία θ' αντιμετωπίσει στα ημιτελικά.

Αναλυτικά τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας

Σάββατο, 8/3

Άρσεναλ-Έβερτον 4-1
(7' Εζίλ, 68' πεν. Αρτέτα, 83', 85' Ζιρού - 32' Λουκάκου)

Κυριακή, 9/3

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Τσάρλτον 2-0
(65' Φλιν, 67' Μπρέιφορντ)

Χαλ-Σάντερλαντ 3-0
(68' Ντέιβις, 72' Μέιλερ, 77' Φράιατ)

Μάντσεστερ Σίτι-Γουίγκαν 1-2
(68’ Νασρί - 27’ Γκόμες, 47’ Περτς) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: