Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Μένει με Σούλη!

Ο Σούλης Παπαδόπουλος αναμένεται να παραμείνει ως το τέλος της σεζόν στον πάγκο του Άρη. Ανοίγει τα χαρτιά της η διοίκηση Σκόρδα το μεσημέρι. Αρχίζει η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Μένει με Σούλη
Με τον Σούλη Παπαδόπουλο θα πορευτεί-όπως όλα δείχνουν-μέχρι το τέλος της σεζόν ο Άρης στην τεχνική του ηγεσία. Αν και εξετάστηκε το ενδεχόμενο αντικατάστασης του 47χρονου προπονητή, καθώς η ομάδα δεν έχει παρουσιάσει τη βελτίωση που όλοι προσδοκούσαν μετά την τελευταία αλλαγή στον πάγκο και τις μεταγραφές που έγιναν, τελικώς η διοίκηση του Λάμπρου Σκόρδα καταλήγει στην απόφαση να συνεχίσει με τον ίδιο προπονητή. Άλλωστε, με έξι αγωνιστικές να απομένουν, δεν υπάρχει χρόνος για να αλλάξουν πολλά στην ομάδα και μία νέα αλλαγή στην τεχνική ηγεσία μπορεί να κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα.

Στο μεταξύ, σήμερα το μεσημέρι ο Λάμπρος Σκόρδας θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου μαζί με τους συνεργάτες του στη διοίκηση της ΠΑΕ για να τοποθετηθεί για όλα τα θέματα που αφορούν το σύλλογο.

Παράλληλα, σήμερα αρχίζει η προετοιμασία του Άρη για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Την Τρίτη θα ξεκαθαρίσει αν οι Μπουγαΐδης και Μπακασέτας θα είναι διαθέσιμοι, καθώς θα εκδικαστεί η έφεσή τους για την τιμωρία που τους είχε επιβληθεί. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: