Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Κλοπ: «Έχω πίστη στην ομάδα»

Μπορεί η πορεία της Ντόρτμουντ, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ να μην προδιαθέτει επιτυχίες σαν τις περσινές, όμως ο τεχνικός των «μπορούσιανς», Γιούργκεν Κλοπ, τόνισε πως έχει αμέριστη πίστη στους παίκτες του.

Η BvB γνώρισε την ήττα με 3-0 από τη Μαρσέιγ τη 2η αγωνιστική των ομίλων και παρέμεινε με μόλις ένα βαθμό, κάτι που έχει αναγκάσει τα γερμανικά Μέσα να ασκήσουν κριτική. Ο έμπειρος τεχνικός, όμως, έχει κλειστά τα αυτιά του...

«Το πως αντιμετωπίζεις τις σκληρές ήττες είναι αυτό που κάνει μια ομάδ να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο. Πρέπει να ζήσουμε με τα λάθη μας και να μην τα ξανακάνουμε καθώς αποκτούμε εμπειρίες.

Έχω περισσότερη πίστη σε αυτή την ομάδα και αυτούς τους παίκτες, από οποιονδήποτε άλλον στον πλανήτη. Ξέρω πως έχουμε την ποιότητα για μεγάλα πράγματα. Πέρυσι πήραμε πολλούς βαθμούς από τον ενθουσιασμό και μόνο των παικτών. Αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε και πάλι. Πολλές φορές η προσπάθεια σου δεν ανταμείβεται με καλά αποτελέσματα, χτες τιμωρηθήκαμε σκληρά, έτσι πρέπει να αφήσουμε πίσω μας το παιχνίδι και να προχωρήσουμε», δήλωσε.


πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: