Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

«Άλωσε» την Μόσχα η Άντερλεχτ! (video)

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε σε αυτή την δεύτερη αγωνιστική του Europa League η Άντερλεχτ. Η ομάδα από το Βέλγιο λοιπόν, μετά τη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στην ΑΕΚ, «καθάρισε» και την Λοκομοτίβ Μόσχας επικρατώντας με 2-0 μέσα στην Ρωσία. Η Άντερλεχτ πλέον βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας με 6 πόντους, ενώ η Λοκομοτίβ έμεινε στους 3.

Η Άντερλεχτ προηγήθηκε στο 11’ όταν ο Κανού έστρωσε με το κεφάλι στον Σουάρες και εκείνος με γυριστό σουτ έκανε το 1-0. Όλα τελείωσαν στο 72’ όταν ο Μπίλια εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μποκανί με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-0.  Να σημειώσουμε πάντως πως η Λοκομοτίβ Μόσχας είχε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει, ωστόσο η αποτελεσματικότητα που έδειξαν οι Βέλγοι έκανε την διαφορά και τους έδωσε το «τρίποντο».

Λοκομοτίβ Μόσχας:  Γκουιέρμε, Μπουρλάκ, Ντα Κόστα, Σίσκιν, Γιανμπάεφ (78’ Ιγκνάτιεφ), Θαπατέρ, Γκλουσάκοφ, Οζντόεφ (41’ Λοσκόφ), Σίτσεφ (78’ Σίτσεφ), Ομπίνα, Μαϊκόν.
Άντερλεχτ: Προτό, Σαφάρι, Γιουχάζ, Βασιλέφσκι, Ζιλέ, Μπίλια, Κουγιάτ, Κλιεστάν, Φερνάντο (60’ Μποκανί), Σουάρες (74’ Μάρετσεκ), Κανού (90’ Οντόι).


πηγή: theplayer.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: