Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Τον ταχυδρόμο τον χτυπάει δύο φορές!!

Δεύτερο "χτύπημα" Βγενόπουλου μέσα στην μέρα: Μετά την πρωινή ανακοίνωση για Τζίγγερ, έδωσε στη δημοσιότητα και επιστολή του προς τον Γόντικα. "Είσαι πρόεδρος, όχι ταχυδρόμος"!
Τον ταχυδρόμο τον χτυπάει δύο φορές!
Ο εκ των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μάλιστα, καλεί τον Δημήτρη Γόντικα να διαφυλάξει το θεσμικό του κύρος και να μην ανακατευτεί ξανά σε θέματα που αφορούν τους μετόχους!
Ενώ, παράλληλα, δίνει στη δημοσιότητα και "εσωτερική" επιστολή του Γόντικα προς τους μετόχους της "πράσινης" ΠΑΕ!
Η επιστολή του Βγενόπουλου προς τον Γόντικα:
«Αγαπητέ Δημήτρη,
Είσαι ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού και όχι ταχυδρόμος του κ. Γ. Βαρδινογιάννη. Από δω και πέρα σε παρακαλώ, για το καλό του Παναθηναϊκού, διαφύλαξε το θεσμικό κύρος σου και μην ανακατευτείς ξανά σε θέματα που αφορούν τους μετόχους.

Αφού όμως μπήκε στη διαδικασία πες τους ότι η μόνη τους λύση είναι η εγγύση ότι θα πάρουμε πίσω όσα ξοδέψαμε για το Βοτανικό και ότι δεν θα έχουμε οποιαδήποτε συνέπεια από τυχόν νομικές ευθύνες.
Όλα τα άλλα είναι επινοήσεις του κ. Γ. Βαρδινογιάννη που παραβαίνουν τον νόμο και την κοινή λογική. Αν θέλει να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στο Πρωτοδικείο και την πτώχευση είναι καθαρά δικό του θέμα και ευθύνη.
Ανδρέας Βγενόπουλος».
Η επιστολή Γόντικα προς τους μετόχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Κύριοι,
Έλαβα σήμερα την συνημμένη στο παρόν επιστολή από τον θεματοφύλακα των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ του κ. Ιωάννη Β. Βαρδινογιάννη και της ανωνύμου εταιρείας με την επωνυμία Green Dream A.Ε., την οποία και σας αποστέλλω.

Ελπίζω αυτό να διευκολύνει όλες τις σχετικές διαδικασίες. Παρακαλώ ενημερώστε με αν προτίθεστε να κάνετε χρήση του παρεχομένου με την παραπάνω επιστολή του δικαιώματός σας. Είμαι στην διάθεσή σας για κάθε αναγκαία διευκρίνιση.
Δημήτρης Γόντικας».
Δείτε κάτω όλες τις επιστολές...

Δεν υπάρχουν σχόλια: