Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Νέο, κρίσιμο ραντεβού για το lock out!!

Στο «πόδι» είναι όλο ο φίλαθλος κόσμος του μπάσκετ αναφορικά με τις εξελίξεις στο ΝΒΑ και το lock out που διακινδυνεύει την κανονική διεξαγωγή του πρωταθλήματος της νέας περιόδου.

Την Τετάρτη υπήρξε συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων της λίγκας και της ένωσης παικτών, η οποία όμως δεν έφερε κάποιο καρποφόρο αποτέλεσμα, έτσι, το ραντεβού ανανεώθηκε για την προσεχή Παρασκευή, όπου θα δώσει το «παρών» και ο κομισάριος Ντέιβιντ Στερν.

Στόχος είναι να βρεθεί μια «χρυσή τομή» για την υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας και αν αυτό δεν υλοποιηθεί, τότε είναι απίθανο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα την 1η Νοεμβρίου, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

«Η νέα συνάντηση δεν δείχνει τόσο ότι υπάρχει πρόοδος στις επαφές, αλλά στο ότι αν θέλουμε να ξεκινήσουμε εγκαίρως τη νέα σεζόν, θα πρέπει να βρούμε σύντομα λύση», δήλωσε ο πρόεδρος της ένωσης παικτών και γκαρντ των Λέικερς, Ντέρεκ Φίσερ.

«Το ερχόμενο τριήμερο είτε θα κάνουμε σημαντική πρόοδο στις διαπραγματεύσεις ή θα διακινδυνεύσουμε να μην αρχίσει η σεζόν στην ώρα της. Και όχι μόνο», δήλωσε ο Ντέιβιντ Στερν.


πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: