Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Ξεκουράζει βασικούς ο Ρέντναπ!!

Όπως στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, έτσι και σε αυτό κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς, ο Χάρι ρέντναπ θα ξεκουράσει βασικούς ποδοσφαισιτές και θα δώσει ευκαιρίες και λεπτά συμμετοχής σε νεαρούς, αλλά και παίκτες που λογίζονται αναπληρωματικοί.

Ο έμπειρος τεχνικός γνωρίζει πως το προσεχές παιχνίδι με την Άρσεναλ για το πρωτάθλημα είναι σημαντικό τόσο για τη βαθμολογία, όσο και για την υστεροφημία της ομάδας, καθώς το ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου είναι από τα σημαντικότερα στο Νησί, έτσι κόντρα στην Ιρλανδική Σάμροκ, που είναι η θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, δεν θα... ταλαιπωρήσει τα «αστέρια» του.

«Στο παιχνίδι με τη Σάμροκ παίκτες όπως ο Μπέιλ και ο Αντεμπαγιόρ δεν θα παίξουν. Σε περίπτωση που τραυματιστούν, δεν θα αντέξω να μην τους έχω στο ντέρμπι με την Άρσεναλ. Έχουμε μεγάλο ρόστερ, έτσι... ας το χρησιμοποιήσουμε! Υπάρχουν παίκτες που περιμένουν πως και πως ευκαιρίες για να αποδείξουν πως αξίζουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής και θα τις έχουν», δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος όμως δεν αποκλείεται να δώσει λεπτά στους Λένον και Πιενάαρ, οι οποίοι μόλις επέστρεψαν από τους τραυματισμούς τους.


πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: