Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Νίκη για καλά Χριστούγεννα!!

Η Κατάνια είναι ομάδα ικανή να τερματίσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο προπονητής της Πεσκάρα, Κριστιάνο Μπεργκόντι.

Νίκη για καλά Χριστούγεννα
Μετά από 17 αγώνες έχει συγκεντρώσει 14 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση από το τέλος. Κάτι που σημαίνει πως, αν το πρωτάθλημα τελείωνε σήμερα, η Πεσκάρα θα υποβιβαζόταν στη δεύτερη κατηγορία. Ο προπονητής της, Κριστιάνο Μπεργκόντι, όμως, ελπίζει πως το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, αυτό κόντρα στην Κατάνια, μπορεί να τους φέρει σε πιο… ήρεμα νερά.

«Αν κερδίσουμε την Κατάνια, φτάνουμε στους 17 βαθμούς και πιθανότατα ξεπερνάμε στη βαθμολογία κάποιες ομάδες. Θέλουμε να κάνουμε Χριστούγεννα έχοντας μια καλύτερη θέση από αυτή που έχουμε σήμερα. Θα μας κάνει καλό να βρεθούμε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Θα κάνουμε καλύτερες γιορτές», είπε χαρακτηριστικά ο Μπεργκόντι.

Πόσο εύκολο, όμως, είναι να κερδίσετε την Κατάνια; «Είναι εξαιρετικά δύσκολο, το αναγνωρίζω. Η Κατάνια παίζει πολύ καλά και θεωρώ πως στο τέλος θα καταφέρει να τερματίσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Γνωρίζω προσωπικά τον προπονητή της, Ρολάντο Μαράν, τον οποίο εκτιμώ πολύ. Η δουλειά του φαίνεται σε κάθε αγώνα», απάντησε ο προπονητής της Πεσκάρα.

Πώς σκοπεύετε να αντιμετωπίσετε, λοιπόν, την ομάδα του Μαράν; «Παίζοντας με δύναμη και πάθος. Οι επιθετικοί της Κατάνια είναι ευέλικτοι και τεχνίτες, οπότε εμείς πρέπει να τους κλείσουμε τους χώρους και να φροντίσουμε να μην παίρνουν εύκολα τη μπάλα. Από τη μεριά μας, απαιτείται αποτελεσματικότητα και πολύ μυαλό. Πρέπει να παίξουμε με υπομονή και να μην παρασυρθούμε. Και βέβαια χρειάζεται και η τύχη, η οποία δεν έβλαψε ποτέ κανέναν», είπε χαμογελώντας ο Κριστιάνο Μπεργκόντι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: