Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Σκόνδρας: «Υπάρχει κάτι από Βέλγιο»

Τις φήμες περί ζωηρού ενδιαφέροντος από ομάδα του Βελγίου επιβεβαίωσε ο Γιάννης Σκόνδρας μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Σκόνδρας: «Υπάρχει κάτι από Βέλγιο»
Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Ο αρχηγός του Ατρομήτου μιλώντας στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας επιβεβαίωσε πως μία ομάδα από το Βέλγιο, που καλύπτει τις φιλοδοξίες του, τον έχει προσεγγίσει, αλλά πέταξε το μπαλάκι στη διοίκηση της ομάδας του Περιστερίου.

Παράλληλα έκανε τον απολογισμό του πρώτου γύρου για τον Ατρόμητο, ενώ αναφέρθηκε και στο φλερτ που είχε με τον Ολυμπιακό και τους λόγους που δεν προχώρησε.

Αναλυτικά, ο Γιάννης Σκόνδρας μίλησε στην εκπομπή «Εκ της διευθύνσεως» και τον Γιώργο Χελάκη για:

-την πορεία του Ατρομήτου: «Σε ένα μεγάλο βαθμό είμαστε ευχαριστημένοι γιατί κλείσαμε τον πρώτο γύρο στους 25 βαθμούς και στην τρίτη θέση. Είχαμε όμως κάποιες εμφανίσεις που δεν μας άρεσαν και κάποια ατυχή αποτελέσματα, αλλά συνολικά η εικόνα της ομάδας στο πρώτο μισό είναι ικανοποιητική. Όλοι έλεγαν ότι το πρωτάθλημα θα είναι πολύ αποδυναμωμένο, αλλά σίγουρα υπάρχουν καλές ομάδες παρά τα προβλήματα που έχουν. Αν εξαιρέσουμε τον Ολυμπιακό, το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό. Σίγουρα θα μπορούσε ο Ατρόμητος να κάνει κάτι καλύτερο, καθώς είναι υγιής ομάδα με πλούσιο ρόστερ. Πρέπει να είμαστε σοβαροί ως το τέλος, διαφορετικά θα έχουμε πρόβλημα. Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Η ομάδα έκανε μία κοιλιά, όπου έπαιζε καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν μπορούσε να σκοράρει εύκολα».

-τις φήμες περί επικείμενης μεταγραφής του σε ομάδα του Βελγίου: «Όσο κοντά φαίνεται κι ακούγεται, άλλο τόσο είναι μακριά. Υπάρχει κάτι από το Βέλγιο, αλλά δεν μπορώ να πω όνομα ομάδας, γιατί δεν είναι κάτι σίγουρο ακόμη και δεν θέλω να χαλάσει. Πιστεύω πως είναι μια ομάδα που μου αρμόζει. Πρέπει πρώτα να τα βρει με τη διοίκηση και μετά θα δούμε».

-το φλερτ που υπήρχε με τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και από τις μεγάλες στην Ευρώπη. Κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να πάει εκεί, αλλά κοιτάει και το συμφέρον του, δηλαδή πού θα μπορούσε να παίξει περισσότερο, πού θα ήταν ο ίδιος καλύτερα κλπ.

-τις προσωπικές του βλέψεις: «Στόχος μου είναι να είμαι κάθε αγωνιστική καλύτερος από το προηγούμενο παιχνίδι. Θέλω να ξανακληθώ στην Εθνική».

Δεν υπάρχουν σχόλια: