Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Πολλά προβλήματα για «Αναστό»

Μετά τους Σίσιτς, Ζαχαράκη και Χαριτωνίδη στην λίστα του ιατρικού επιτελείου του ΟΦΗ προστέθηκαν και τα ονόματα των Βασίλη Κουτσιανικούλη και Κώστα Μπανούση.

Πολλά προβλήματα για «Αναστό»
Μόνο «λευκό» δεν θα είναι το απουσιολόγιο του τεχνικού του ΟΦΗ, Νίκου Αναστόπουλου, για το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης στη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο έμπειρος τεχνικός στην προπόνηση της Πέμπτης είδε τους Κουτσιανικούλη, Σίσιτς και Ζαχαράκη να κάνουν θεραπεία. Μάλιστα, η συμμετοχή των πρώτων δύο είναι εξαιρετικά αμφίβολη, αφού ο Έλληνας επιθετικός αισθάνεται ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, ενώ δύσκολα θα δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση του Σαββάτου και ο Σλοβένος άσος.

Τα προβλήματα, όμως, δεν τελειώνουν εδώ για τον «Αναστό», αφού είδε και τον Μπανούση να κάνει ατομικό αν και η κατάστασή του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία, όπως τονίζουν στο ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ.

Κατά τα άλλα στην προπόνηση της Πέμπτης ο Έλληνας τεχνικός έβαλε τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού να κάνουν ασκήσεις τακτικής αρχικά και στη συνέχεια να παίξουν δίτερμα σε μικρό χώρο.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: