Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Παπαδόπουλος: «Δίκαια προκριθήκαμε κόντρα στην ΑΕΚ»

Για δίκαιη νίκη στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ και παράλληλα πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας έκανε λόγο ο προπονητής της Καβάλας, Νίκος Παπαδόπουλος.

Παπαδόπουλος: «Δίκαια προκριθήκαμε κόντρα στην ΑΕΚ»
Ο τεχνικός των «αργοναυτών» εστίασε στην προσήλωση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του και στους δύο αγώνες, μοιράζοντας συγχαρητήρια. «Σέβομαι από μικρός την ΑΕΚ, της εύχομαι καλή επιτυχία», ανέφερε σχετικά.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Νομίζω πως αν δούμε και τα δύο ματς που έπαιξαν οι δύο ομάδες, αξίζαμε την πρόκριση. Αυτό πιστεύω. Ήμασταν πολύ καλοί και στους δύο αγώνες, σήμερα ήμασταν εξαιρετικοί στην άμυνα. Η ΑΕΚ είχε κάποιες καλές στιγμές, αλλά όσο περνούσε ο χρόνος ήταν υπέρ μας», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Διαλέξαμε να πάμε σε αργό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο κι αυτό μας βοήθησε. Σέβομαι την ΑΕΚ από πολύ μικρός, είναι μεγάλη ομάδα και δεν θα πω περισσότερα για το ματς. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί τα έδωσαν όλα και πήραν μια πανάξια πρόκριση. Η διακοπή θα μας κάνει καλό για να ξεκουραστούμε για τη δύσκολη συνέχεια, καθώς πρέπει να είμαστε δυνατοί στο πρωτάθλημα. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι ό, τι καλύτερο στην ΑΕΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: