Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Γκέκας: «Δεν μου έχει γίνει καμία κρούση από τον ΠΑΟΚ»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο ημίχρονο» μίλησε ο διεθνής επιθετικός, Φάνης Γκέκας, υπογραμμίζοντας πως δεν του έχει γίνει καμία κρούση από τον ΠΑΟΚ.

Για το αν τον ενδιαφέρει να συνεχίσει την καριέρα του σε μία ελληνική ομάδα, ανέφερε: «Ευχαρίστως να έρθω σε μία ελληνική ομάδα, εγώ δεν έκλεισα ποτέ τις πόρτες, αλλά πρωτίστως θα πρέπει να μου γίνει και μία πρόταση. Ακόμη δεν μου έχει γίνει από καμία ελληνική ομάδα».

Ενώ για το αν υπάρξει καμία επαφή με την ομάδα του ΠΑΟΚ, τόνισε: «Όχι, δεν μου έχει γίνει καμία κρούση από τον ΠΑΟΚ. Παρακολουθώ γενικά τις ελληνικές ομάδες, όπως και τον ΠΑΟΚ και νομίζω ότι η έλευση του Ιβάν Σαββίδη, θα κάνει τον «δικέφαλο» μία ανταγωνιστική ομάδα, που θα μπορέσει στο μέλλον να διεκδικήσει ακόμη και το πρωτάθλημα. Λείπουν γενικά οι επενδυτές στην ελληνική λίγκα. Το αν θα αλλάξει αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω, αλλά οι μεγάλες ομάδες , θα πρέπει να βοηθηθούν».

Για την χθεσινή φιλανθρωπική κίνηση της Εθνικής: «Είναι πράξεις που θα πρέπει να γίνονται όλη τη χρονιά, αλλά έστω και αυτή τη χρονική περίοδο πιστεύω ότι η Εθνική με αυτή την κίνηση κατάφερε να δώσει χαρά σε παιδιά που το χρειάζονται».

Ενώ για το Ολυμπιακός-Λεβάντε που προέκυψε από την κλήρωση του Europa League, είπε: «Δύσκολο το ζευγάρι και για τις δύο ομάδες, για διαφορετικούς λόγους. Θα είναι δύο πολύ ανοιχτά παιχνίδια. Η Λεβάντε υστερεί σε πείρα του Ολυμπιακού και εκεί είναι που θα πρέπει να «χτυπήσουν» οι «ερυθρόλευκοι» και να πάρουν την πρόκριση».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: