Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Η Σούζι τα έκανε… όλα!!

Πρώην δρομέας με τρεις συμμετοχές σε Ολυμπιακούς αγώνες εργαζόταν ως συνοδός κυρίων!

Η Σούζι τα έκανε… όλα
Κάτι η ανία που της προκαλούσε η οικογενειακή ζωή. Κάτι αυτή η φαντασίωση που πάντα ήθελε να ζήσει… Δεν δυσκολεύτηκε και πολύ για να πάρει τον… κακό δρόμο η Σούζι Φέιβορ Χάμιλτον. Και κάπως έτσι από δρομέας με συμμετοχές σε Ολυμπιακούς αγώνες έγινε κορίτσι που τα κάνει… όλα!

Οπως αποκαλύφθηκε, τον τελευταίο χρόνο η 44χρονη Αμερικανίδα συνεργαζόταν με πρακτορείο για συνοδούς κυρίων στο Λας Βέγκας! Η σύζυγος και μητέρα ενός 7χρονου κοριτσιού συστηνόταν ως Κέλι Λούντι, αλλά σε πολλούς πελάτες της- τους οποίους χρέωνε με 600 δολάρια την ώρα- αποκάλυπτε την πραγματική της ταυτότητα. Πως ήταν μία από τις κορυφαίες δρομείς μεσαίων αποστάσεων που έχουν βγάλει ποτέ οι ΗΠΑ και που είχε τρέξει τρεις φορές σε Ολυμπιακούς αγώνες.

Οπως λέει, θεωρούσε πως θα σεβαστούν την… ομερτά που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές σε τέτοιες περιπτώσεις. Ενας από αυτούς όμως την αποκάλυψε.

«Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για τα λάθη μου. Δεν είμαι θύμα. Ηξερα τι έκανα. Δεν πρόκειται να κατηγορήσω κάποιον άλλο. Ολοι σε αυτό τον κόσμο κάνουν λάθη. Και εγώ έκανα ένα τεράστιο», λέει τώρα η Χάμιλτον. Οπως εξομολογήθηκε, η ίδια ήρθε σε επαφή με το πρακτορείο πριν από περίπου ένα χρόνο γιατί ήθελε να ζήσει μία φαντασίωσή της. «Ομως μετά από το πρώτο ραντεβού εθίστηκα και έκανα ότι μπορούσα για να επισκέπτομαι το Λας Βέγκας όσο πιο συχνά μπορούσα», παραδέχεται. Μάλιστα, έκλεινε ραντεβού με πελάτες και σε άλλες πόλεις των ΗΠΑ, όπου ταξίδευε προκειμένου να κάνει ομιλίες σε κολέγια.

Παραδόξως, ο σύζυγός της ήταν ενήμερος για τη δράση της. «Προσπάθησε να με σταματήσει. Δεν με υποστήριζε καθόλου σε όλο αυτό», λέει για τον 44χρονο Μαρκ.

«Σκόπευα ούτως ή άλλως να σταματήσω πριν αποκαλυφθούν όλα αυτά. Πρέπει να κάνω ψυχοθεραπεία για να καταλάβω γιατί λειτούργησα έτσι», καταλήγει η Χάμιλτον.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: