Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Πουγιόλ: «Σκληρό το χτύπημα με τον Τίτο»

Ισχυρό σοκ δέχτηκαν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα στην είδηση της επανεμφάνισης του καρκίνου στον Τίτο Βιλανόβα, όπως ανέφερε ο Κάρλες Πουγιόλ.

Πουγιόλ: «Σκληρό το χτύπημα με τον Τίτο»
Όπως ανέφερε ο έμπειρος αμυντικός , οι ποδοσφαιριστές είχαν συνάντηση με τον προπονητή τους λίγες ώρες πριν εκείνος οδηγηθεί εκ νέου στο χειρουργείο και προσπάθησε να τους δώσει κουράγιο:

«Σήμερα η ομάδα είναι σε καλύτερη κατάσταση, μιλήσαμε με τον Τίτο και μας ενθάρρυνε να συνεχίσουμε. Ήταν μεγάλο πλήγμα για μας αλλά πρέπει να το ξεπεράσουμε».

Όσον αφορά τη συνέχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Καταλανών μετά τα δυσάρεστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Βιλανόβα, ο Πουγιόλ σχολίασε:

«Είμαστε μια πολύ υπεύθυνη ομάδα, πρέπει να διατηρήσουμε το ίδιο επίπεδο απόδοσης και να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε για να τον βοηθήσουμε είναι να παραμείνουμε αυτοί που είμαστε».

Το χτύπημα αυτό για τη Μπαρτσελόνα έρχεται να προστεθεί σε εκείνο που βρήκε την ομάδα ύστερα από τη διάγνωση του όγκου στο συκώτι του Ερίκ Αμπιντάλ και τη μεταμόσχευση ήπατος που αυτός υποβλήθηκε:

«Υπάρχουν πάντα δύσκολες στιγμές σε μια ομάδα. Το παράδειγμα του Αμπιντάλ που είναι σε θέση να επιστρέψει κοντά μας, μας δίνει δύναμη και για την περίπτωση του προπονητή μας», κατέληξε ο Πουγιόλ.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: