Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Στα «πράσινα» ο Γκιστ!!

Το deal έγινε! Παναθηναϊκός και Ουνικάχα Μάλαγα συμφώνησαν σε όλα με τον Τζέιμς Γκιστ να… προβάρει την πράσινη φανέλα. Πάει και για άλλον σέντερ!

Στα «πράσινα» ο Γκιστ!
Αίσιο τέλος είχε -όπως φαίνεται- για τον Παναθηναϊκό η υπόθεση του Τζέιμς Γκιστ. Οι «πράσινοι» τα βρήκαν σε όλα με την Ουνικάχα, με τον Αμερικανό φόργουορντ να έρχεται μέχρι την Παρασκευή στην Αθήνα, προκειμένου να διευθετήσει τις λεπτομέρειες.

Το αντίθετο δρομολόγιο θα κάνει ο Άντι Πάνκο, ο οποίος δεν κατάφερε να πείσει τον Αργύρη Πεδουλάκη, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στο ισπανικό πρωτάθλημα, συνεχίζοντας την καριέρα του στην ομάδα από τη Μάλαγα.

Αρχικά, το deal κολλούσε στον άλλον ένα χρόνο που είχε συμβόλαιο ο Άντι Πάνκο (ισχύει μέχρι το 2014), με την Ουνικάχα να μην έδειχνε διατεθειμένη να το πληρώσει. Όμως, το «τριφύλλι» έδειξε πόσο πολύ ήθελε να αποκτήσει τον Γκιστ, συνεισφέροντας οικονομικά στο συγκεκριμένο ποσό, με αποτέλεσμα η ομάδα από τη Μάλαγα να δώσει το «ΟΚ» για την ανταλλαγή.

Ωστόσο, η ενίσχυση του Παναθηναϊκού δεν πρόκειται να σταματήσει στον Τζέιμς Γκιστ. Ο τραυματισμός του Σοφοκλή Σχορτσανίτη έχει αφήσει μεγάλο κενό στην «πράσινη» φροντ λάιν με τον Αργύρη Πεδουλάκη και τους συνεργάτες του να εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις παικτών.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: