Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Αυτή είναι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου! (ΦΩΤΟ)

Μια 20χρονη καλλονή που παίζει τσέλο και μάχεται για την πρόληψη των γυναικών από τον καρκίνο του μαστού, φοράει πλέον το στέμμα της Miss Universe.

Η Olivia Culpo από το Rhode Island ήταν σύμφωνα με τη 10μελή κριτική επιτροπή η πλέον κατάλληλη από τι 89 κοπέλες που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς και στην πατρίδα της θεωρείται ήδη σούπερ σταρ μιας και είναι η πρώτη υποψήφια των ΗΠΑ που στέφεται πιο όμορφη γυναίκα του σύμπαντος μετά το 1997 (η τελευταία Αμερικανίδα Μις Υφήλιος ήταν η Μπρουκ Μαχιλάνι Λι, το 1997)!

Με το εντυπωσιακό κόκκινο φουστάνι και το εκτυφλωτικό χαμόγελό της, σύμφωνα με το koolnews.gr νίκησε στην τελική αναμέτρηση τις κοπέλες από τις Φιλιππίνες και τη Βενεζουέλα, που διεκδίκησαν με πολλούς φανατικούς υποστηρικτές τον τίτλο που παρέδιδε η Λέιλα Λόπες, περσινή Miss Universe από την Angola.

Ο μεγάλος τελικός που φιλοξενήθηκε στην εντυπωσιακή σάλα του Planet Hollywood Hotel στο Λας Βέγκας μεταδόθηκε σε απ’ ευθείας σύνδεση από τα τηλεοπτικά δίκτυα 190 χωρών με την τηλεθέαση να αγγίζει το 1.000.000.000. ανθρώπους! Ο διοργανωτής της εκδήλωσης, Ντόναλντ Τραμπ και το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC, ζήτησαν από διαγωνιζόμενες και παρευρισκόμενους να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των 20 παιδιών που εκτελέστηκαν στο σχολείο του .1338811861_olivia-culpo-lg.jpgOlivia-Culpo-Miss-Universe-2012-jpg.jpgMiss-universe-201.jpgmiss-usa-olivia-culpo_1.jpgmissUSA.jpgOlivia-Culpo-20.jpgOlivia-Culpo-50.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια: