Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

Λίνεν: «Παίζουμε καλά, αλλά…»

Παρά το γεγονός πως η ΑΕΚ παίζει καλό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να σκοράρει και να νικήσει τους αντιπάλους της, τόνισε σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς με την Καβάλα ο Έβαντ Λίνεν.

Λίνεν: «Παίζουμε καλά, αλλά…»
Ωστόσο, ο τεχνικός της «Ένωσης» εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας, καθώς υπογράμμισε πως οι «κιτρινόμαυροι» θα ενισχυθούν στο μεταγραφικό «παζάρι» του Ιανουαρίου και θα ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της Σούπερ Λίγκας.

Οι πιο σημαντικές δηλώσεις του Έβαντ Λίνεν μετά το τέλος της αναμέτρησης:

Για το παιχνίδι με την Καβάλα:

«Ξέραμε πως έπρεπε να παρατάξουμε μια διαφορετική ομάδα, καθώς είχαμε πολλές απουσίες και έτσι έπαιξαν πολλά νέα παιδιά. Το ίδιο πρόβλημα που έχουμε στο πρωτάθλημα είχαμε και απόψε, δηλαδή παίζουμε καλά, έχουμε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και ούτε να σκοράρουμε. Ξέραμε πως όσο πέρναγε η ώρα τα πράγματα θα ήταν όλο και πιο δύσκολα για εμάς, καθώς ο αντίπαλος από μία αντεπίθεση θα μπορούσε να σκοράρει, όπως και έγινε».


Για την συνέχεια στο πρωτάθλημα:

«Η ομάδα που αγωνίστηκε απόψε δεν έχει τους ίδιους παίκτες με εκείνους του πρωταθλήματος. Έχουμε ακόμη έναν ολόκληρο γύρο ακόμη για να παίξουμε και με τις κατάλληλες προσθήκες η ΑΕΚ θα πάρει τα αποτελέσματα που χρειάζεται για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: