Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

«Τορπίλη» από Ελευθερούδη, «στέλνει» Καλτσά στον Ερντάντεθ, για να μην έρθει στον Άρη!

Απίστευτα πράγματα έγιναν στη Βέροια τις τελευταίες ώρες. Τη στιγμή που επιβεβαιώθηκε μια πρώτη συμφωνία για τον δανεισμό του Νίκου Καλτσά στον Άρη, προέκυψε έντονο παρασκήνιο, που «τορπιλίζει» τη μετακίνηση του νεαρού μέσου στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Οι πληροφορίες του PRESSARIS από τη Βέροια δεν επιδέχονται αμφισβήτηση. Συγκεκριμένα, ενώ ο δανεισμός του Καλτσά (με την προϋπόθεση πάντα, ότι η ΠΑΕ Άρης θα εξασφαλίσει τη φορολογική ενημερότητα) ήταν σε καλό δρόμο, επιβεβαιώνοντας τα σχετικά σενάρια από την πόλη της Ημαθίας, μετά ένα μπαράζ ενεργειών στο παρασκήνιο, από τον νυν διευθυντή της ΠΑΕ Βέροιας και πρώην του Άρη, Γιώργο Ελευθερούδη… «τορπιλίστηκε» όλη η διαδικασία!
Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο παράγοντας της Βέροιας τηλεφώνησε στον Κίκε Ερνάντεθ, προκειμένου να «ανοίξει την πόρτα» της Έρκουλες για τον δανεισμό του Κάλτσα στην ομάδα της Ισπανίας!
Είναι χαρακτηριστικό, ότι οι Ισπανοί είναι διατεθειμένοι, μάλιστα, να δώσουν «ενοίκιο» 50.000 ευρώ στη Βέροια, ώστε να προχωρήσει η μετακίνηση του 22χρονου μέσου!
Με αυτήν την εξέλιξη τινάζεται στον αέρα το θέμα Καλτσά για τον Άρη, δείχνοντας πάντως, μια ρεβανσιστική διάθεση σε βάρος των κίτρινων από τον πρώην συνεργάτη τους!pressaris gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: