Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

«Μπορεί να προκριθεί ο Ολυμπιακός»

Αρκετές πιθανότητες να περάσει στην επόμενη φάση του Europa League έχει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Λεβάντε, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάκης Γκώνιας.

«Μπορεί να προκριθεί ο Ολυμπιακός»
Μάλιστα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος μεταξύ άλλων φόρεσε και τη φανέλα των «ερυθρολεύκων» υπογράμμισε πως όλα θα κριθούν στην κατάσταση που θα βρίσκονται το Φεβρουάριο οι δύο ομάδες, αλλά και για την καλή αμυντική λειτουργία του ισπανικού συλλόγου.


Οι πιο σημαντικές δηλώσεις του Τάκη Γκώνια στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Μπαμ και κάτω»:


Για την κλήρωση του Ολυμπιακού:


«Όταν παίζεις με ισπανικές ομάδες τα πράγμα πάντα είναι δύσκολα. Η Λεβάντε είναι μια καλή ομάδα και δύσκολο να πετύχεις γκολ απέναντί της . Ωστόσο, πιστεύω πως είναι εφικτό για τον Ολυμπιακό να περάσει στην επόμενη. Το πιο σημαντικό είναι πως γίνεται το πρώτο παιχνίδι τον Φεβρουάριο και δεν ξέρουμε πως θα είναι τότε και οι δυο ομάδες. Μακάρι ο Ολυμπιακός να ενισχυθεί τον Ιανουάριο σε μερικές θέσεις που θέλει βελτίωση. Όλες οι ομάδες χρειάζονται ενίσχυση μέχρι και η Μπαρτσελόνα. Η Λεβάντε είναι στο ισπανικό πρωτάθλημα έκτη και αυτό λέει κάτι».


Για την επόμενη φάση εφόσον περάσει ο Ολυμπιακός:

«Αν φτάσεις τόσο ψηλά με όποιον και αν πέσεις είναι πολύ δύσκολο. Σημασία έχει σε τι κατάσταση θα είναι τότε ο Ολυμπιακός».

Για το προπονητικό του μέλλον:


«Είχα πάει αυτές τις μέρες στο Μπράιτον για να μιλήσω με τους ανθρώπους της ομάδας. Η συζήτηση ήταν ποδοσφαιρική. Έχω ξεκινήσει την προπονητική μου καριέρα και ψάχνω κάποια ομάδα και προτιμάω να πάω σε έναν σύλλογο που να είναι προηγμένος ποδοσφαιρικά».

Για την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ:


«Σε αυτές τις φάσεις τα νοκ αυτ παιχνίδια κρίνονται από το μομέντουμ στο οποίο θα βρίσκονται οι ομάδες. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: