Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Τα εισιτήρια, οι νέες στολές, η Φιορεντίνα και τα φιλικά του Άρη!!

Ο σχεδιασμός του νέου Άρη ξεκίνησε με την δρομολόγηση των πρώτων ενεργειών. Σε ότι αφορά τον τομέα εκτός από εκείνους του αγωνιστικού και του μεταγραφικού υπάρχουν κάποιες σημαντικές ειδήσεις, που αποτελούν την πυξίδα της διοίκησης.
Πιο συγκεκριμένα:
 
1. Στόχος η αύξηση των εισιτηρίων. Την περασμένη περίοδο οι κίτρινοι είχαν 30% απώλειες στα εισιτήρια των εντός έδρας αγώνων. Τα διαρκείας παρουσιάστηκαν με σημαντική έκπτωση σε σχέση με τις περσινές τιμές, όταν και ο μέσος όρος έκανε βουτιά, πέφτοντας κάτω από τις 10.000.
 
2. Νέες εμφανίσεις για την ομάδα. Η μία θα είναι ριγέ, η δεύτερη θα είναι μαύρη στην οποία θα χρησιμοποιηθεί ξανά, μετά από τρία χρόνια, το χρώμα φλου. Η τρίτη εμφάνιση θα είναι σε μοβ χρώμα, σαν αυτή της Φιορεντίνα.
 
3. Δυνατά φιλικά. Η ομάδα θα παίξει δύο φιλικά στο Καρπενήσι, τυπικού χαρακτήρα, θα παίξει στο Ζέεφελντ τρεις αγώνες ενώ υπάρχει περίπτωση και για τέταρτο. Η ομάδα μετά θα ταξιδέψει στην Ιταλία για να δώσει δύο φιλικά στην περιοχή της Τοσκάνης με πιθανούς αντιπάλους την Φιορεντίνα, τη Σιένα και τη Μπολόνια. Υπάρχει ενδεχόμενο να μεταβεί η ομάδα και στην Ισπανία. 
 
4. Συνεργασία με μεγάλους συλλόγους, όπως είναι οι Μπόκα Τζούνιορς και η Μάντσεστερ Σίτι.
 
5. Τα... αποκαλυπτήρια στο κοινό της ομάδας αναμένεται να γίνουν τις 17 Αυγούστου με ένα δυνατό φιλικό. Αναζητείται μια ομάδα που θα κάνει αίσθηση, με σκοπό να ικανοποιηθεί ο κόσμος της ομάδας, αλλά και να υπάρχουν υψηλά οικονομικά οφέλη.
 
Με αφορμή τον σχεδιασμό αυτόν, μίλησε αναλυτικά στο επίσημο ραδιόφωνο του Άρη, ο διευθυντής της ΠΑΕ Γιώργος Ελευθερούδης.

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: