Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Ανακοίνωσε την παραμονή του ο Χιμένεθ!!

Στον πάγκο της ΑΕΚ θα βρίσκεται και την επόμενη χρονιά ο Μανόλο Χιμένεθ, κάτι που ανακοίνωσε ο ίδιος στους παίκτες του αμέσως μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Οι ποδοσφαιριστές τον καταχειροκρότησαν, ενώ την παραμονή του επιβεβαίωσε και ο Σταύρος Αδαμίδης.
Ανακοίνωσε την παραμονή του ο Χιμένεθ!
Ο Χιμένεθ κατά την διάρκεια της ομιλίας του στα αποδυτήρια ανέφερε: «Θα συνεχίσουμε και του χρόνου μαζί».Στο σημείο αυτό οι παίκτες τον διέκοψαν και άρχισαν να τον χειροκροτάνε. Μετά από λίγο, ο Ισπανός πρόσθεσε: «Σας αξίζουν συγχαρητήρια για ό,τι καταφέρατε. Ηταν δύσκολη χρονιά. Συγγνώμη αν αδίκησα κάποιους, αυτό έγινε για το καλό της ομάδας».

Την παραμονή του Ισπανού στον πάγκο της ΑΕΚ επιβεβαίωσε λίγο αργότερα και ο Σταύρος Αδαμίδης, ο οποίος βρέθηκε στα αποδυτήρια και μίλησε στους ποδοσφαιριστές: «Είμαι πολύ περήφανος για εσάς. Μέσα σε μία χρονιά που μας είχαν ξεγραμμένους φέραμε ένα τρόπαιο στην ΑΕΚ και στον κόσμο της. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Αναλάβαμε την ομάδα πριν από ένα χρόνο, είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολλά προβλήματα. Δεν ήμασταν πάντα εντάξει στις υποχρεώσεις μας προς εσάς. Όχι εσκεμμένα όμως... Προσπαθούμε να λύσουμε πολλά προβλήματα και τα λύνουμε σιγά – σιγά. Πολλές φορές είναι δύσκολο να είσαι η μόνη ηθική ομάδα ανάμεσα σε ανήθικους, αλλά αυτή είναι η ΑΕΚ και θα συνεχίσει έτσι.

Μερικοί από εδώ δεν θα σας είστε μαζί μας και την νέα χρονιά. Σας ευχαριστούμε πολύ όλοι οι ΑΕΚτζηδες για όσα προσφέρατε. Θα συνεχίσετε να είστε μέρος της οικογένειας της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ θα κοιτάξει μπροστά τώρα. Θα χτίσουμε πάνω σε υγιείς βάσεις που μπήκαν φέτος. Συνεχίζουμε με τον Χιμένεθ για την νέα ΑΕΚ. Οι απαιτήσεις θα συνεχίσουνε πολύ υψηλές. Θέλω να ξεκουραστείτε. Σας περιμένουμε του χρόνου να χτίσουμε μόνοι μας την νέα ΑΕΚ. Σας ευχαριστώ και πάλι όλους σας»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: