Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

«Έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός»

Ο Σπύρος Μηλιωρίδης, το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε για την επόμενη μέρα από τη αποχώρηση του Μάκη Χάβου, τονίζοντας ότι έχει ήδη ξεκινήσει ο προγραμματισμός.
«Έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός»
«Ο Μάκης (σ.σ.: Χάβος), τον λέω έτσι γιατί είναι πολύ δικός μας άνθρωπος, εύχομαι να έρθει ξανά στον ΠΑΟΚ για να δουλέψει, αν το θέλει ο Θεός», είπε αρχικά στις δηλώσεις του στον «Sport 103».
Στη συνέχεια είπε για το νέο προπονητή ότι «γι΄ αυτό το θέμα θα μιλήσουν ο πρόεδρος κι ο τεχνικός διευθυντής, οι οποίοι γνωρίζουν γι΄ αυτά τα θέματα κι είναι ειδικοί». Σε ό, τι αφορά τα πλέι οφ, τόνισε: «Αισθανόμαστε μια πικρία διότι δεν πήραμε την πρωτιά στα πλέι οφ. Συγκεντρώσαμε τους περισσότερους βαθμούς στη συγκεκριμένη διαδικασία, αλλά χάσαμε το στόχο του Τσάμπιονς Λιγκ. Πάντως αυτά τα αφήνουμε στο παρελθόν κι όλοι δουλεύουμε για να είναι καλύτερη η χρονιά που έρχεται από αυτή που πρόσφατα ολοκληρώθηκε».

Για τον προγραμματισμό υπογράμμισε: «Ο προγραμματισμός έχει ήδη ξεκινήσει. Τις επόμενες μέρες θα ενημερωθεί ο κόσμος του ΠΑΟΚ για τις εξελίξεις». Τέλος για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ στη Ν. Μεσήμβρια, είπε: «Πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες στη Ν. Μεσήμβρια. Δόθηκε η οικοδομική άδεια. Αργά ή γρήγορα το έργο θα τελειώσει. Επρεπε να είχε ήδη τελειώσει, αλλά λόγω έλλειψης ρευστότητας καθυστέρησε».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: