Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Κατσαβάκης: «Ήταν μία κακή παρένθεση»

Ως μία κακή παρένθεση στην πολύ καλή πορεία του Ολυμπιακού Βόλου στο φετινό πρωτάθλημα χαρακτήρισε τον σημερινό αγώνα ο τεχνικός του, Μάκης Κατσαβάκης, ενώ συμπλήρωσε πως ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε τερματίσει πρώτος αν είχε καλύτερη απόδοση στο προηγούμενο ματς με τον Παναθηναϊκό.
Συγκεκριμένα είπε ο Μάκης Κατσαβάκης: «Ήταν κακή παρένθεση. Δεν ήμασταν έτοιμοι ούτε από δυνάμεις, ούτε από ψυχολογία. Κλείνουμε τη χρονιά με την επίτευξη ενός στόχους που δεν είχε τεθεί. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στα πρώτα δευτερόλεπτα, δεχθήκαμε ακόμη ένα γκολ με το φοβερό σουτ του Βιεϊρίνια και μετά περιμέναμε να σφυρίξει τη λήξη ο δαιαιτητής. Εύχομαι στον ΠΑΟΚ καλή πορεία στην Ευρώπη»
Όσον αφορά την ένασταση της ΑΕΚ τόνισε: «Δεν ευσταθεί. Δεν είμαι νομικός για να απαντήσω, αλλά γιατί να πληρώσει η ομάδα. Πρέπει να υπάρχει περηφάνια και όχι να κερδίζονται βαθμοί στα χαρτιά».
Τέλος συμπλήρωσε: «Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι αδικημένος από τη συγκομιδή. Με εξαίρεση το σημερινό παιχνίδι η συγκομιδή είναι δυσανάλογη. Αλλά και ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να τερματίσει πρώτος αν είχε καλύτερη απόδοση στο προηγούμενο παιχνίδι»

Δεν υπάρχουν σχόλια: