Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Και οι... bookmakers «βλέπουν» τον Πιζάρο στον Ολυμπιακό!!

Το όνομα του Νταβίντ Πιζάρο είναι ένα από αυτά που βρίσκονται στο επίκεντρο της μεταγραφικής επικαιρότητας του Ολυμπιακού και το ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων» για τον άσο της Ρόμα δεν περνά απαρατήρητο από τον διεθνή Τύπο, καθώς ακόμα και... στοιχηματικές εταιρείες προσφέρουν αποδόσεις που σχετίζονται με το μέλλον του παίκτη!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα της ιστοσελίδας «agipronews.it», ο Πιζάρο οδεύει προς... διαζύγιο με τη Ρόμα, καθώς δεν τα πηγαίνει καλά με τη νέα διοίκηση των «τζιαλορόσι» και δεν αποκλείεται να «κλείσει» ο κύκλος του στην ομάδα.

Όπως γράφουν χαρακτηριστικά «γι` αυτόν, ακόμα και οι Άγγλοι bookmakers προβλέπουν το «αντίο» στην ιταλική πρωτεύουσα κατά τη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής πειόδου.

Μοναδικός προορισμός - σύμφωνα με τις φήμες - ο Ολυμπιακός, ο οποίος είναι έτοιμος να του προσφέρει τριετές συμβόλαιο έναντι 1,5 εκατομμυρίου ευρώ το χρόνο».

Σύμφωνα με τις αποδόσεις που προτείνουν οι bookmakers, η πιθανότητα ο Χιλιανός να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Λιμανιού δίνει 1,60, ενώ το να παραμείνει στη Ρόμα 2,15!

Δεν υπάρχουν σχόλια: