Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

MVP o Σαλπιγγίδης: «Δεν με επηρέασε το πανό»

Αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα. Ο ίδιος δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια του ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν μετά το τέλος του ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο λόγος για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. "Προσπαθήσαμε στα πλέι οφ να πάρουμε την πρώτη θέση και τώρα πάμε να ξεκουραστούμε", είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στα παιχνίδια που κατά την γνώμη του στέρησαν από τον "Δικέφαλο" την έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ: "Χάσαμε τα δύο παιχνίδια στην Αθήνα, αυτά μας στοίχισαν πολύ. Βέβαια, έπαιξε ρόλο και η διαφορά στην βαθμολογία που υπήρχε εξ' αρχής".

Ακόμη πρόσθεσε πως: "Την χρονιά γενικότερα δεν την θεωρώ ούτε επιτυχημένη, ούτε αποτυχημένη. Πήγαμε καλά στην Ευρώπη, στο Κύπελλο φτάσαμε ως την πηγή αλλά δεν καταφέραμε και στα πλέι οφ προσπαθήσαμε".

Όσον αφορά το πανό που αναρτήθηκε στην Θύρα 4 και έγραφε "Να πας σε αυτούς που χειροκροτάς", εννοώντας τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, είπε: "Δεν με επηρέασε το καθόλου".
 Να σημειωθεί, ότι πολύς κόσμος του ΠΑΟΚ περίμενε τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας παροτρύνοντας τον να παραμείνει στην ομάδα.
 The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: