Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

O ΟΦΗ ζητά ανάκληση του φακέλου!!

Η κρητική ΠΑΕ θα ζητήσει από τη δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ την ανάκληση της απόφασης για τη μη αδειοδότησή του, ενώ θα ζητήσει και την επανεξέτασή του.
O ΟΦΗ ζητά ανάκληση του φακέλου
Η απόφαση αυτή δικαίωσε τους νομικούς του "Ομίλου", μετά την αρνητική για τα Τρίκαλα εξέλιξη με το διαιτητικό δικαστήριο, που δήλωσε αναρμόδιο για την υπόθεση.
Έτσι, την Πέμπτη (26/05) και αφού η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ΟΦΗ πήρε στα χέρια της το σκεπτικό της απόφασης, κατατέθηκε η αίτηση για ανάκληση του φακέλου της ομάδας και επανεξέτασή του. Αυτή θα είναι και η μοναδική ενέργεια που θα κάνει η κρητική ΠΑΕ. Στο 25σέλιδο σκεπτικό της απόφασης, ο πρόεδρος της επιτροπής κ. Γυφτάκης εξηγεί (στις 20 σελίδες) τους λόγους που δίνει την άδεια στον "Όμιλο".
Αντίθετα, σε λιγότερο από πέντε σελίδες οι κ.κ Πάλλης και Σμαΐλης κάνουν τη δική τους αρνητική για τον ΟΦΗ αναφορά, στην οποία σύμφωνα με τους νομικούς της κρητικής ομάδας, υπάρχουν πολλά κενά στα οποία θα βασιστούν, ενώ παράλληλα θα αντιπαραθέσουν με επιχειρήματα και έγγραφα όλες τις αρνητικές αναφορές τους. Παράλληλα, εκτός από την ανάκληση του φακέλου και την επανεξέτασή του, η ΠΑΕ του Ηρακλείου έχει ζητήσει και την εξαίρεση του κ. Σμαΐλη από την Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ γιατί όπως υποστηρίζει υπάρχει ασυμβίβαστο και ο εν λόγω ορκωτός λογιστής, δεν μπορεί να είναι μέλος της συγκεκριμένης επιτροπής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αίτηση της ΠΑΕ ΟΦΗ θα υπάρξουν κάποια συμπληρωματικά στοιχεία που θα προστεθούν την Παρασκευή (27/05), ενώ η ΕΠΟ είναι αυτή που θα αποφασίσει πότε θα γίνει η επανεξέταση του φακέλου.
Από εκεί και πέρα, με αφορμή την ένταση που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στο Ηράκλειο με τις κινητοποιήσεις των φιλάθλων του ΟΦΗ, ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, συναντήθηκε μετά με δική του πρωτοβουλία με την διοίκηση της κρητικής ΠΑΕ.
Ο κ. Λοβέρδος ζήτησε να δει από κοντά τους διοικούντες την ΠΑΕ ΟΦΗ και να ακούσει τα αιτήματά τους σχετικά με το μείζον θέμα που την απασχολεί. Από την πλευρά του "Ομίλου" το "παρών" στη συνάντηση έδωσαν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Βασίλης Ξημέρης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Μαχλάς και τα μέλη κ.κ Μιχαλόπουλος, Αμπαρτζάκης, Κουτάντος και Κουγιουμτζής.
Ο υπουργός τόνισε στους ανθρώπους του ΟΦΗ ότι είναι ήδη ενήμερος για την κατάσταση σχετικά με την αδειοδότηση της κρητικής ομάδας και τους επισήμανε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να βοηθήσει πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα.
Μάλιστα, τους υποσχέθηκε ότι όσο το δυνατόν συντομότερα θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο για να ενημερωθεί για το αίτημα του ΟΦΗ για την επανεξέταση του φακέλου του.
Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: