Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Πήρε εντολή και σχηματίζει ΔΣ!!

Την επίσημη εντολή των μετόχων της ΠΑΕ Αρης, προκειμένου να σχηματίσει διοίκηση, έλαβε ο  Θανάσης Αθανασιάδης
Πήρε εντολή και σχηματίζει ΔΣ
Ουσιαστικά επρόκειτο για ένα τυπικό θέμα το οποίο ωστόσο έπρεπε να επικυρωθεί κάτι που συνέβη στα γραφεία της εταιρίας (κατά τη διάρκεια της συνέλευσης των μετόχων), παρουσία και ανθρώπων της Λέσχης Φίλων Αρη. Το συγκεκριμένο γεγονός ανοίγει τον δρόμο στον κ. Αθανασιάδη για να σχηματίσει. κυβέρνηση, κατανέμοντας αρμοδιότητες στο κάθε μέλος του συμβουλίου. Στο τελευταίο θα συμμετάσχει και ο κ. Χρήστος Γρόλλιος, ως εκπρόσωπος του ερασιτέχνη, στη θέση του κ. Νίκου Παπαδόπουλου ο οποίος δεν συνεχίζει.

Αυτό που τώρα παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι το που θα χρησιμοποιηθούν τα νέα μέλη αυτής της διοίκησης, δηλαδή τα καθήκοντα που θα αναλάβουν οι κ.κ Ευγενίου, Παπαϊωάννου, Πόππης και Ορφανίδης. Το πιο πιθανό είναι να μη βρίσκονται σε καίρια πόστα, τουλάχιστον το πρώτο διάστημα, καθώς η ομάδα πρέπει να «τρέξει» ενόψει των μεταγραφών και της προετοιμασίας. Το βάρος θα πέσει στους «μπαρουτοκαπνισμένους» Αντώνη Ζαμπέτα και Γιάννη Κόντη (ως ο έχων το γενικό πρόσταγμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα) με την υψηλή εποπτεία ασφαλώς του Θανάση Αθανασιάδη.

Συνάντηση Τσιώλη - διοικούντων
Την πρώτη τους συνάντηση μετά τις εκλογές θα έχουν το πρωί της Παρασκευής ο προπονητής, Σάκης Τσιώλης, με τους διοικούντες την ΠΑΕ. Στη συζήτηση που θα γίνει θα πέσουν στο τραπέζι όλα τα ανοιχτά ζητήματα που απασχολούν την ομάδα και ουσιαστικά θα δοθεί το... εναρκτήριο λάκτισμα για τη δημιουργία του Αρη της επόμενης περιόδου.
Επειδή δεν θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν τετ-α-τετ πολλές φορές, λόγω των πολλών υποχρεώσεων του κ. Τσιώλη (προσωπικών και μη) εκτός Θεσσαλονίκης, η κουβέντα αναμένεται μακρά σε διάρκεια. Βεβαίως προπονητής και διοίκηση θα τα λένε σε καθημερινή βάση τηλεφωνικώς μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας στις 27 Ιουνίου.
Πηγή: novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: