Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Λίνο: «Του χρόνου έναν τίτλο»

Για την πατρίδα του την Βραζιλία αναχώρησε ο Άλβες Λίνο μετά το τέλος των υποχρεώσεων με τον ΠΑΟΚ. Ο αριστερός μπακ του Δικεφάλου μίλησε στο αεροδρόμιο για τις εντυπώσεις της φετινής σεζόν:
«Περίμενα περισσότερα από αυτήν τη χρονιά και περίμενα έναν τίτλο. Δε μας άξιζε ο αποκλεισμός από το Κύπελλο. Ηταν μία σεζόν με πολλά θετικά αλλά και αρνητικά και ελπίζω τη νέα σεζόν να δουλέψουμε για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο. Πέρσι είχα ένα δύσκολο χειρουργείο και έναν περίπλοκο τραυματισμό Αργησα να επανέλθω και έχασα την προετοιμασία. Δε μπόρεσα να είναι μαζί με τους συμπαίκτες μου και να τους βοηθήσω να πετύχουν τους στόχους τους. Στα πλέι οφ ξαναβρήκα τη φόρμα μου.
Ελπίζω του χρόνου να είναι κανονικά με την ομάδα και να μην έχω προβλήματα. Στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ περνάω πολύ περισσότερο χρόνο με τους συμπαίκτες μου παρά με την οικογένεια μου και για αυτό και εγώ θέλω να τους κάνω να περνάνε καλά. Στην καινούργια περίοδο πιστεύω θα παραμείνει η ίδια παρέα. Τώρα έχουμε τις διακοπές. Ολοι έχουμε τη νοοτροπία του νικητή και του χρόνο θέλουμε να κατακτήσουμε έναν τίτλο και για αυτό θα δουλέψουμε. Εγώ φεύγω με ανάμεικτες εντυπώσεις γιατί πέρα από ότι πετύχαμε, θέλαμε κάτι περισσότερο και στο Κύπελλο και στα πλέϊ-οφ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: